Samo mladić i devojka u malom kanuu

Sara Mlinovski

Izdavač: Laguna

Cena: 399,50 din

Na korak ste od kupovine elektronskog izdanja knjige koju ste izabrali. Ukoliko ste korisnik Eden Books aplikacije, prijavite se sa svojim podacima, a ukoliko niste, instalirajte je na svom iOS ili Android uređaju, jednostavno se registrujte i potom kupujte knjige veoma jednostavno, po cenama 50% nižim u odnosu na štampana izdanja.


399.5 din.

Autorka bestselera I ne pomišljaj na to i Deset stvari koje smo uradile (a verovatno nije trebalo)

Prigrlite neočekivano. Nećete odoleti radosti koju donosi svaki iskorišćen dan.

Leto za Sem nije počelo sjajno. Ilaj, njen dečko, otišao je na putovanje po Evropi a ona je sad savetnica u Plavim potocima: letnjem kampu u koji se kao jedanaestogodišnjakinja zaklela da neće ponovo doći. Sem očekuje da narednih sedam nedelja budu potpuna katastrofa.

Tako i jeste dok ne sretne Gevina, instruktora jedrenja u kampu, koji će sasvim preokrenuti njena očekivanja. Gevin je taj posao verovatno dobio samo zahvaljujući stomačnim mišićima. Ili onom osmehu. Ili tome kako ispunjava Semino slobodno vreme uzbudljivim doživljajima – plivanjem pod slapovima zvezda, šaputanjem tajni uz pečeni slez, noćnom (veoma opasnom) vožnjom kanuom.

To nema nikakvog smisla. Sem voli Ilaja. Međutim, možda je sasvim otkačeno leto upravo ono što je Sem potrebno. A možda tek treba da shvati šta zapravo želi.

„Morate pročitati... Ako ste raspoloženi za zabavu, drsko prepucavanje i ljupku romansu, uzmite ovu zabavnu knjigu.“ USA Today

„Komično zabavno putovanje Evropom uz likove koje nećete skoro zaboraviti.“ Popsugar

„Sara Mlinovski dočarava glasove stvarnih tinejdžera razapetih nad jazom između detinjstva i zrelog doba.“ Booklist 

nav-id:

Kategorija:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

A229727

Knjige

296

Latinica

Mek

13x20 cm

Artikli na akciji

999,00 din 809,19 din

999,00 din 764,24 din

680,00 din 550,80 din

2.678,00 din

2.124,23 din

Ušteda: 553,77 din

Od istog autora