Facebook Share Twitter Share

Osvetnice

Svetlana Slapšak

Izdavač: Laguna

Cena: 499,50 din

Na korak ste od kupovine elektronskog izdanja knjige koju ste izabrali. Ukoliko ste korisnik Eden Books aplikacije, prijavite se sa svojim podacima, a ukoliko niste, instalirajte je na svom iOS ili Android uređaju, jednostavno se registrujte i potom kupujte knjige veoma jednostavno, po cenama 50% nižim u odnosu na štampana izdanja.


499.5 din.

Od dobitnice regionalne nagrade „Mirko Kovač“ i Vitalove nagrade „Zlatni suncokret“

Ljubavni roman i triler spojeni u maestralnu priču o osveti.

Iznenadni poziv usred noći probudio je Seladona Senkovskog, višeg inspektora pariske policije. Nakon učtivog odgovora i nekoliko psovki, Sel se brzo uputio ka trgu Konkord. Deo oko spomenika koji predstavlja grad Ruan bio je ograđen policijskom trakom, a hitna pomoć i pogrebna kola već su bile na licu mesta. Uz postolje spomenika ležalo je krupno telo čoveka srednjih godina, kome je iz džepa na sakou virilo nešto što je na prvi pogled ličilo na cvet. Kad mu se Sel približio, od tog prizora mu je pozlilo …

U romanu Osvetnice Svetlana Slapšak uvodi temu ženske osvete za ratne zločine. Radnja se odvija u Parizu, Beču, Pragu, Njujorku i Vermontu dok glavni junaci pokušavaju da razreše slučaj misterioznog ubistva i otkriju organizaciju koja stoji iza njega.

Neočekivano, zabavno, provokativno i duhovito, autorka ispisuje priču o hrabrim ženama koje uzimaju pravdu u svoje ruke.
 

nav-id:

Kategorija:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

A254589

Knjige

328

Latinica

Mek

13x20 cm

Od istog autora