Facebook Share Twitter Share

Mani se tih gluposti

Gari Džon Bišop

Izdavač: Laguna

Cena: 349,50 din

Na korak ste od kupovine elektronskog izdanja knjige koju ste izabrali. Ukoliko ste korisnik Eden Books aplikacije, prijavite se sa svojim podacima, a ukoliko niste, instalirajte je na svom iOS ili Android uređaju, jednostavno se registrujte i potom kupujte knjige veoma jednostavno, po cenama 50% nižim u odnosu na štampana izdanja.


349.5 din.

Pisac svetskog bestselera Daj, ne smaraj se

Prestani da sabotiraš sebe i počni da živiš punim plućima

„Nije vredno truda.“
„Ja sam promašaj.“

Da li imate osećaj da ste se zaglavili u ciklusu autodestruktivnog ponašanja? Ne polazi vam za rukom da uštedite nešto novca, stalno ulazite u istu vrstu toksičnih odnosa, imate osećaj da se nigde ne uklapate, da niste dovoljno dobri ili da ste u zamci?

Onda je ovo prava knjiga za vas.

Kao i u knjizi Daj, ne smaraj se, koja je naišla na odobravanje miliona čitalaca, Gari Bišop otkriva naše najdublje podsvesne mehanizme. Neuvijeno i direktno autor prevodi vaše negativne misli i loše obrasce ponašanja u budućnost u kojoj vas ne ometaju prepreke koje sami sebi postavljate. „Prestanite da se prepuštate fantazijama, dramama i nerazrešenim problemima. Probudite se!“, kaže Bišop.

Možda ste nešto zeznuli u prošlosti? Pa šta? Ova knjiga vam otkriva kako da se oslobodite duboko usađenih negativnih obrazaca da biste živeli onako kako ste želeli a nikako niste uspevali.

„Budućnost je stigla. Šta ćete da uradite sa njom?“

To zavisi isključivo od vas.
 

nav-id:

Kategorija:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

A257286

Knjige

240

Latinica

Mek

13x20 cm

Od istog autora