Facebook Share Twitter Share

Kuća u Rivertonu

Kejt Morton

Izdavač: Laguna

Cena: 799,50 din

Na korak ste od kupovine elektronskog izdanja knjige koju ste izabrali. Ukoliko ste korisnik Eden Books aplikacije, prijavite se sa svojim podacima, a ukoliko niste, instalirajte je na svom iOS ili Android uređaju, jednostavno se registrujte i potom kupujte knjige veoma jednostavno, po cenama 50% nižim u odnosu na štampana izdanja.


799.5 din.

Autorka bestselera Davni sati i Kuća na jezeru

Njena četiri zida krila su tajnu jedne generacije

U leto 1924. godine uoči raskošne zabave, jedan mladi pesnik oduzeće sebi život pored jezera koje pripada Riverton menoru. Jedini svedoci su sestre Hana i Emelin Hartford koje posle nemilog događaja više nikada neće međusobno razgovarati.

U zimu 1999. godine mladi režiser koji snima film o samoubistvu pesnika posećuje devedesetosmogodišnju Grejs Bredli, nekadašnju služavku na imanju Riverton. Potisnute uspomene i probuđeni duhovi prošlosti pokuljaće iz pukotina Grejsinog sećanja. Da li će Grejs odati tajne koje su je sve vreme proganjale?

Ovaj roman, čija je radnja smeštena u doba kada se edvardijansko leto konačno predalo dekadentnim dvadesetim, otvorio je Kejt Morton vrata slave. Prodata u nekoliko miliona primeraka, Kuća u Rivertonu spada u najuspešnije debitantske romane svih vremena.

„Kejt Morton ljupkim jezikom ispreda mračne tajne i tka vrhunskuu dramu. Intrigantan istorijski period oživljen je sa velikom pažnjom i još većim umećem.“
Sunday Telegraph

„Vešto isprepletene misterija i drama, uzbudljiva priča, fascinantno vreme – knjiga koju ćete voleti.“
– Good Reading
 

nav-id:

Kategorija:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

A261077

Knjige

496

Latinica

Mek

13x20 cm

Od istog autora