Facebook Share Twitter Share

Vremeplovčeva žena

Odri Nifeneger

Izdavač: Laguna

Cena: 749,50 din

Na korak ste od kupovine elektronskog izdanja knjige koju ste izabrali. Ukoliko ste korisnik Eden Books aplikacije, prijavite se sa svojim podacima, a ukoliko niste, instalirajte je na svom iOS ili Android uređaju, jednostavno se registrujte i potom kupujte knjige veoma jednostavno, po cenama 50% nižim u odnosu na štampana izdanja.


749.5 din.

Domišljato, prepredeno, ambiciozno i predivno ispričano delo koje doseže blistave vrhunce dok neustrašivo istražuje tanani preplet ljubavi i vremena.

Otkrijte izvornu priču koja stoji iza voljene filmske ekranizacije i nove HBO serije.

Kler je studentkinja umetnosti. Henri je pustolovni bibliotekar. Znaju se od Klerine sedme i Henrijeve trideset osme godine. U braku su od njene dvadeset četvrte i njegove trideset druge. Nemoguće, ali istinito, pošto je Henri jedan od prvih ljudi kome je dijagnostikovan hrono-poremećaj: njegov genetski časovnik periodično se vraća na nulu i on tada putuje kroz vreme. Okidač vremenskog putovanja su trenuci emotivnih teškoća iz Henrijevog života, kako prošlog tako i budućeg. Njegovi nestanci su spontani, njegova iskustva nepredvidiva, naizmence potresna i zabavna.

Kler i Henri pokušavaju da žive normalnim životom, da streme poznatim ciljevima – stalnom poslu, prijateljstvima, porodici. Svemu tome će zapretiti nešto što ne mogu ni da spreče ni da kontrolišu, usled čega je njihova priča duboko dirljiva i sasvim nezaboravna.

„Nadahnuta proslava pobede ljubavi nad vremenom.“
– Chicago Tribune

„Snažna, originalna ljubavna priča.“
– People

„Izvanredna priča, graciozna i maštovita, lišena svake trivijalnosti. “
– Washington Post Book World

„Kao da se šetate vremenskom dvoranom ogledala. Genijalno postavljena priča.“
– New Yorker
 

nav-id:

Kategorija:

ISBN:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

A266589

Knjige

978-86-521-4779-3

480

Latinica

Mek

13x20 cm