Iskoristite 15% količinskog popusta!

KOBNO MESTO

Tana Frenč

Izdavač: Laguna

Cena : 549,50 din

Na korak ste od kupovine elektronskog izdanja knjige koju ste izabrali. Ukoliko ste korisnik Eden Books aplikacije, prijavite se sa svojim podacima, a ukoliko niste, instalirajte je na svom iOS ili Android uređaju, jednostavno se registrujte i potom kupujte knjige veoma jednostavno, po cenama 50% nižim u odnosu na štampana izdanja.


549.5 din.

Autorka bestselera U šumi i Sličnost.

„Ovo nije tipični krimi-roman. Njime ćete se sladiti natenane kao ’ginisom’, i nećete moći da ne uživate.“ News of the World

U čitavom životu tek malobrojni trenuci su važni. Ja sam imao sreće. Jedan od takvih svojih trenutaka uspeo sam da sagledam oči u oči, da prepoznam sve što on nosi.

Život Frenka Makija predodređen je i preokrenut jednim presudnim trenutkom kada mu je bilo devetnaest godina, trenutkom kad se njegova devojka Rouzi Dejli nije pojavila na tajnom sastanku u Fejtful plejsu, da bi pobegla s njim u Englesku kako su nameravali.
Frenk nikada više nije čuo ništa o njoj.
Dvadeset godina potom, Frenk je i dalje u Dablinu, gde radi kao detektiv u Tajnoj jedinici. Odavno je presekao sve veze sa svojom disfunkcionalnom porodicom. No to traje dok ga sestra ne pozove da mu kaže da je nađen Rouzin kofer.

„Frenčova je još jednom pokazala da je pisac nesvakidašnjeg dara i znanja.“ Sunday Independent

„Kobno mesto je oštrouman i primamljiv roman koji se čita u dahu, i jedan od najboljih krimi-romana ove godine. Preporučujemo.“ Hot Press (Irska)

„Ako ove godine nameravate da kupite samo jedan krimi-roman, neka to bude Kobno mesto Tane Frenč. Žestok, do srži dablinski, i krajnje duhovit… Tana Frenč je pravo čudo. Samo nemojte ništa planirati kada se dohvatite ove knjige: nećete biti u stanju da je ostavite.“ The Evening Herald

nav-id:

Kategorija:

ISBN:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

A086094

Knjige

978-86-521-1363-7

488

Latinica

Mek

Artikli na akciji

660,00 din 504,90 din

990,00 din 757,35 din

949,99 din 726,74 din

2.599,99 din

1.988,99 din

Ušteda: 611,00 din