Facebook Share Twitter Share

Dragi Džone

Nikolas Sparks

Izdavač: Laguna

Cena: 374,50 din

Na korak ste od kupovine elektronskog izdanja knjige koju ste izabrali. Ukoliko ste korisnik Eden Books aplikacije, prijavite se sa svojim podacima, a ukoliko niste, instalirajte je na svom iOS ili Android uređaju, jednostavno se registrujte i potom kupujte knjige veoma jednostavno, po cenama 50% nižim u odnosu na štampana izdanja.


374.5 din.

Prvi na listi najprodavanijih romana. - New York Times.

„Dragi Džone“, počinjalo je pismo. I te dve reči slomile su jedno srce a dva života zauvek promenila.

Kao gnevni buntovnik Džon Tajri se posle srednje škole prijavio u vojsku ne znajući šta bi drugo. A onda je, na jednom odsustvu, upoznao Savanu, devojku iz snova. Privlačnost je uzajamna i brzo prerasta u ljubav zbog koje se Savana zaklinje da će Džona čekati dok mu vojna služba ne prestane. Ali ni jedno ni drugo ne mogu predvideti da će jedanaesti septembar uskoro promeniti sve. Poput mnogih svojih kolega, Džon mora da bira između ljubavi i otadžbine. Ipak, kada se napokon bude vratio u Severnu Karolinu, Džon će otkriti da će ga ljubav prema Savani primorati da donese najtežu odluku u životu.

„Ova knjiga će vam slomiti srce.“ - Life

„Zrači čežnjom.“ - Publishers Weekly

„Divno i dirljivo... knjiga istinski dubokih emocija... otkriva šta zapravo znači bezuslovna ljubav.“ - Romantic Times BOOKclub Magazine
 

nav-id:

Kategorija:

ISBN:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

A001247

Knjige

978-86-521-0349-2

338

Latinica

Mek

13x20 cm

Od istog autora