Sajamski dani od 15. do 31. oktobra

Figura - Star Wars, Obi Wan Kenobi

Figura - Star Wars, Obi Wan Kenobi

Star Wars

Distributer: Star Images

Kategorija: Kolekcionarski predmeti i replike

Cena: 21.335,00 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 18.135,00 din

Dostupnost po knjižarama

Ovaj artikal nije dostupan u knjižarama

Uvek je lepo podsetiti se dobrih starih dana, i stoga je Kotobukiya, odlučila da se nakon uspeha njihovih figura iz „Buđenje sile“ i „Rogue one“, vrati prvom džedaju koga smo upoznali još davne 1977. godine u „Novoj nadi“, Obi van Kenobiju.

Ova verzija Kenobija predstavlja ostvarenje sna svakog kolekcionara koji je ljubitelj „Zvezdanih ratova“, držeći svoj plavi svetlosni mač, izgleda kao da je iskoračio pravo sa ekrana. Drži svoje oružje ispred sebe u odbranbenom stavu, sprema se za konačni duel sa svojim nekadašnjim učenikom i prijateljem. Poštovani džedaj, nikada nije izgledao tako živopisno, u svojoj odori sa licem Aleka Ginisa, na osnovu kog je modelovana figura.

Obi Van dolazi sa rezervnim delovima, pa ga možete postaviti sa ili bez njegove kapuljače, i još jednim setom odore i deaktiviranim svetlosnim mačem, koje predstavljaju njegov misteriozni nestanak kada je postao jedno sa silom.

Figuru je lako i zabavno sastaviti, delovi su već obojeni i nije vam potreban lepak. Figura je visoka oko 18 cm, a magneti u njegovim stopalima mu omogućavaju da mirno stoji na metalnom postolju, koji se takođe nalazi u pakovanju. Od ovog nezaboravnog džedaja iz „Nove nade“ ne postoji bolji zaštitnik mira u vašoj kolekciji „Zvezdanih ratova“.


Kategorija:

Visina:

nav-id:

bar-kod:

Gift

17 cm

A189146

812771020725

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Iz iste kolekcije