Figura - Spiderman
Facebook Share Twitter Share

Figura - Spiderman

10%

Cena u knjižarama: 16.699,00 din

Cena i do: 13.526,19 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 15.029,00 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Kotobukiya Marvel Comics serija figura donela nam je Zemaljine najmoćnije heroje, Osvetnike, i herojske X-Men mutante. Najnovija serija slavi najpoznatije likove koji su se pojavljivali u Spajdermen naslovima, uključujući i Pitera Parkera i njegovog dvojnika iz paralelnog univerzuma Ultimativnog Pitera Parkera.

U tom univerzumu, Piter nije jedini koga je ujeo radioaktivni pauk. Majls Morales je tinejdžer koji prolazi kroz slična iskušenja kao i Piter, i nakon Piterove smrti preuzima masku Spajdermena kako bi se borio protiv zločina. Zahvaljujući svojim podvizima i on je zaslužio da dobije svoju figuru među ostalim superherojima.

Spreman da skoči u borbu da odbrani nevine, Ultimativni Spajdermen je spreman za akciju u ovoj moćnoj pozi. Majls je u čučnju, njegovo telo je napeto i spremno za udarac. Njegova desna ruka se pruža unazad radi ravnoteže, dok se leva pruža napred spremna da ispali mrežu na neprijatelje. Ultimativni Spajdermen nosi svoj osoben kostim, varijantu klasične verzije crne i crvene sa belim očima, prošaran shemom paukove mreže. Mračne boje i svetli detalji, zajedno sa životnom Majlsovom pozom i detaljno modelovanim osobenostima njegovog tela, čine ovu figuru savršenom prezentacijom Spajdermena.

Odgovoran za ovo umetničko delo je Janosuke Ejb, isti umetnik koji je modelirao i Osvetnike i X-Mene. Figura je visoka oko 10 cm, u čučnju, i ima magnete u stopalima da omoguće savršeno ravnotežu na metalnom postolju koji se nalazi u pakovanju.


Kategorija:

Visina:

nav-id:

bar-kod:

Gift

33 cm

A189151

190526000384

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Iz iste kolekcije