Delfi Premium

Najveća virtuelna knjižara u regionu delfi.rs ima najbogatiju ponudu knjiga domaćih i regionalnih izdavača, naslova na stranim jezicima i originalan gift program. Delfi Premium je poseban program privilegija za onlajn kupovinu
koji članovima redovno nudi velike popuste i sjajne pogodnosti.

Registracijom na ovoj stranici stičete mogućnost da kupujete knjige po nižim cenama, ali i da ostvarujete količinski popust. Akcije se smenjuju na svake dve nedelje, a artikli koji su u ponudi na sniženju su od 30 do 80%.

I to nije sve. Isporuka je besplatna za sve onlajn porudžbine na teritoriji Republike Srbije, bez obzira na iznos.
Privilegije Delfi Premium programa su na klik od vas.


Besplatna
dostava

Za sve porudžbine na teritoriji Republike Srbije, bez obzira na iznos, isporuka je besplatna.

Redovni
popusti

Učlanjenjem u Delfi Premium klub ostvarujete redovan popust na knjige. Pri kupovini Laguninih izdanja i knjiga na stranim jezicima važi popust od 15%, dok za knjige drugih domaćih izdavača i artikle iz gift asortimana važi popust od 10%. Ostvarujete i dodatni količinski popust od 10% na kupovinu tri ili više artikala.

Premium
akcije

Članovi Delfi Premium kluba imaju pristup posebnoj stranici sa specijalnim akcijama i popustima od 30 do čak 80%, koji će važiti tokom cele godine. U ponudi se nalaze knjige domaćih i stranih izdavača, kao i sjajni artikli iz gift programa.

Registruj se