IQOS 3 Duo Kit Blue

3 Duo

Distributer: Filip Moris

Kategorija: IQOS

Cena: 5.000,00 din

Registraciona cena: 4.000,00 din

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre
Zabranjena je prodaja licima mlađim od 18 godina.

IQOS 3 Duo Kit predstavlja stilski prepoznatljiv, inovativan i tehnološki unapređen način konzumacije proizvoda od duvana.

Maksimalan broj uređaja koji možete poručiti u roku od mesec dana je tri uređaja.

IQOS 3 Duo uređaji koriste unikatni ProtectPlus™ sistem koji je u velikoj meri poboljšao prethodni dizajn i podigao korisničko iskustvo na jedan sasvim novi nivo.

Ovaj sistem donosi inovacije na polju zaštite i pouzdanosti svih IQOS 3 Duo uređaja:

Spoljašnja maska je napravljena od čvrstih materijala što povećava stepen otpornosti na oštećenja izazvana udarcima
Vrata koja se otvaraju sa strane značajno unapređuju performanse uređaja
Zagrevajuća elektronska komora IQOS 3 Duo držača omogućava visok stepen pouzdanosti uređaja
IQOS HeatControl™ tehnologija
IQOS HeatControl™ tehnologija je revolucionaran pristup konzumaciji duvana karakterističan za sve IQOS uređaje. Ova inovativna tehnologija sprečava sagorevanje duvana na visokim temperaturama. Umesto toga, pomoću HeatControl™ tehnologije duvan koji se nalazi u patronama se zagreva na temperaturi manjoj od 350°C, što sprečava njegovo sagorevanje i dovodi do stvaranja duvanske pare.

Prednosti IQOS 3 Duo uređaja
IQOS 3 Duo uređaji pružaju svojim korisnicima mnogobrojne prednosti: dve uzastopne konzumacije, brzo punjenje, kompaktan dizajn, kao i limitiranu seriju aksesoara koja vam omogućava potpunu personalizaciju uređaja.

Boje u kojima je IQOS 3 Duo Kit dostupan su: zlatna, siva, plava i bela.

Kako se koristi IQOS 3 Duo

Pre upotrebe, pritiskom na dugme proverite status baterije na vašem IQOS 3 Duo uređaju. Ukoliko je baterija prazna, priključite uređaj na punjenje uz pomoć posebnog IQOS AC adaptera i kabla.

Nakon punjenja, pažljivo ubacite duvansku patronu u IQOS 3 Duo držač i pritisnite dugme koje se na njemu nalazi. Kada osetite dve uzastopne vibracije u držaču i primetite da su upaljena oba svetla koja služe kao indikatori statusa, to je znak da je vaš IQOS 3 Duo uređaj spreman za upotrebu.

Ponovna vibracija označava da je konzumacija pri kraju i da treba izvaditi duvansku patronu. Ponovnim pritiskom na dugme držača možete proveriti status uređaja - ukoliko svetli jedno svetlo to je znak da vam je ostala još jedna konzumacija.
 

Kategorija:

Dimenzije:

bar-kod:

Gift

8.5x8.5x15 cm

8600115394333

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Iz iste kolekcije