Facebook Share Twitter Share

Persi Džekson i bogovi Olimpa I - Kradljivac munje

30%

Cena: 799,01 din

Cena i do: 559,31 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Persi Džekson će po ko zna koji put biti izbačen iz škole. Međutim, to nije njegov najveći problem. Čudovišta iz grčkih mitova i bogovi Olimpa kao da su rešili da se sa stranica Persijevih udžbenika presele u njegov život i da ga zagorčaju. Da sve bude još gore, on je neke od njih mnogo naljutio. Ukradena je Zevsova vrhovna munja, a Persi je glavni osumnjičeni.

Sada on i njegovi prijatelji imaju samo deset dana da pronađu i vrate Zevsovo oružje na Olimp i tako umire bogove. Međutim, da bi uspeo u potrazi, Persi neće morati samo da uhvati pravog lopova: moraće da se upozna i pomiri sa ocem koji ga je napustio, da reši zagonetku Proročišta, koje ga upozorava da će ga jedan prijatelj izdati, i da razotkrije zaveru koja preti moćnim bogovima.

„Zabavna i uzbudljiva priča o herojstvu, koja nas tera da razmislimo o realnosti našeg sveta, avantura koja uz mitološka bića i srčane junake u centar zbivanja stavlja porodicu, prijateljstvo i odanost. “ — Kirkus Reviews

„Knjiga godine!“ – School Library Journal 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

10. jul 2018.

368

Latinica

Mek

13x20 cm

A173113

9788652126088

Prosečna ocena

5

(1)
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

04. novembar 2022.

Anja Ljubinković

Misliš da si drugačiji? Da je svet oko tebe previše "normalan"? Možda imaš previše energije, ili se pak ne uklapaš u današnje društvo? U pravu si, možda si polubog. Vidim to u tvojim očima, mogu da osetim magiju u tvojoj krvi... Ne veruješ mi, misliš da ludim? Pođi sa mnom u kamp Polukrvnih... imaš toliko toga da saznaš... Persijev život se preokrenuo kada mu se profesorka pretvorila u furiju a jedino oružje bila mu je olovka. Mitovi su stvarni. Svi misle da je kradljivac munje (kako neko može ukrasti munju?). Kako god, zajedno sa Anabet i Groverom, polu čovekom polu koz-, mislim, satirom, mora poći na zadatak i vratiti munju... ili će se jako loše stvari dogoditi.