Zakoni pobednika
Facebook Share Twitter Share

Zakoni pobednika

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 990,00 din

Cena i do: 801,90 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 802,00 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Da li ste zadovoljni svojim životom? Da li svakodnevne obaveze, rutina i frustracije zatrpavaju vaše snove? Da li ste spremni za promenu? U tome će vam pomoći svetski bestseler Zakoni pobednika, Boda Šefera sa 30 lako primenljivih zakona koji uređuju put do poslovnog i privatnog uspeha i ispunjenog života.

Pretvorite svoje snove u stvarnost i postanite osoba kakva želite da budete!

Zakoni pobednika je svetski bestseler koji predstavlja kratak vodič za postizanje ličnog uspeha, bogatstva i ispunjenog života. Ne postoji brzo i lako rešenje kada je reč o postizanju uspeha.

Umesto toga, postoji niz koraka koje možete slediti da biste se postarali da se vaš život drastično i merljivo poboljša.

Zar ne bi bilo divno kada bi postojao neki skup pravila koja treba slediti, nekih zakona koji bi pomogli pojedinicima da se pridruže redovima produktivnih i uspešnih ljudi? Ispostavlja se da već postoji. Zakoni Boda Šefera su pomogli mnogima, a ovaj nepogrešiv metod može i vama da pomogne!

Bodo Šefer je jedan od vodećih svetskih trenera u oblasti upravljanja vremenom i finansijama. U godinama koje je proveo kao finansijski guru, Šefer je osmislio skup od 30 zakona koji, kada ih poštujete, mogu drastično poboljšati kvalitet života pojedinca. U tim zakonima sadržani su alati koje koristi svetska elita i koji će vam pomoći da preuzmete kontrolu nad svojim životom i steknete samopouzdanje koje vam je neophodno da biste krenuli napred. 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2018.

246

Latinica

Mek

21 cm

A173880

9788674784907

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare