Meksička kuhinja je toliko raznovrsna da spada u najzdravije kuhinje na svetu. Uz sve vrste mesa, ribu i plodove mora, raznovrsno povrće je obavezan prilog, a voće je najčešći dezert posle obroka. Kukuruz, pasulj, meksički pirinač, razne vrste ljutih papričica, paradajz i obilje mirisnih začina su osnova meksičke kuhinje. Mango, papaja, avokado, kokosov orah, ananas, se koristi sveže, a često se dodaje i kuvanom povrću i sosovima. 103 meksička jela Vam daju puno mogućnosti da sebi i svojoj porodici pripremite zdrave i raznovrsne obroke. Ovi recepti će Vam dati ideju kako da pripremite nešto novo, ukusno i zdravo!
Naš sajt koristi kolačiće koji služe da poboljšaju vaše korisničko iskustvo, analiziraju posete sajtu i prikazuju adekvatne reklame odabranoj publici. Posetom ovog sajta, vi se slažete sa korišćenjem kolačiča u skladu sa našom Politkom korišćenja kolačiča .
Artikal nema komentare