Noć knjige 9 – 11. jun 2023.

Feng Shui tajne za 2023
Facebook Share Twitter Share

Feng Shui tajne za 2023

20%

Cena u knjižarama: 4.180,00 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 3.344,00 din

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Ovo je druga, posebno formirana i namenjena knjiga za godinu koja je u toku. Naučite da živite u sadašnjem trenutku i u njemu stvarajte sutrašnjeg sebe. Ako se ne uskladite sa datom energijom ove godine, današnjeg dana (kada ovo čitate) i trenutka u kojem ste se našli (kao što su: iznenadna dešavanja, neočekivani događaji, kritike, pohvale) nećete biti u ravnoteži sami sa sobom.

Zaljubite se u svoj dom ove godine!

Svaka godina, i po našem, i po svim drugim kalendarima i proračunima, ima svoju vrstu energije. Ta energija se formira na osnovu dve vladajuće godišnje energije životnjiskog znaka po kineskom kalendaru i pozicija Letećih zvezda na nebu (sazvežđe Ursa Major). Vrstom energije kojom godina raspolaže, ona vrši određen uticaj na sve stanovnike na zemlji. Neki meridijani zemlje u toku godine budu pod jačim uticajem loših dejstava. Vidite i sami, iz godine u godinu svakakao, da je sve prolazno i da nikada ništa nije večno. Ponekad, neki uživaju u sreći a sledeće godine u suzama, u zavisnosti od pozicije nekretnine u odnosu na kompasnu direkciju i navedene godišnje proračune. Kada znamo šta očekujemo, dobra priprema će pomoći da dobro plivamo ili samo privremeno plutamo, jer…

Vetar će se smiriti, more će se umiriti i život će biti sjajan!

Kada shvatite kakava je energije godine, saznate gde su kočnice u vašem domu i iste oslobodite, onda je lako aktivirati svoje želje i ciljeve metafizičkom aktivacijom u prostoru.

Uskladite se sa energijom godine, rukovodite energijom doma, vladajte energijom svog života. 
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2023.

123

Latinica

Tvrd

21 cm

A267305

9788680386171

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora