Druga pesma Homeopatija za dan
Facebook Share Twitter Share

Druga pesma Homeopatija za dan

10%

10%

za 3

Cena: 1.190,00 din

Cena i do: 963,90 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 964,00 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Ovaj artikal nije dostupan u knjižarama

Šta je to što svakog od nas čini onim što jesmo? Šta je to što kod svakog od nas prouzrokuje da stvarnost osećamo, percipiramo i doživljavamo na određeni način? Šta je istinski uzrok stresa u našem životu?

Poznati homeopata dr Radžan Šankaran bavio se ovim pitanjima u svojoj praksi tokom poslednje tri decenije i došao do nekoliko neverovatnih otkrića.

Otkrio je da stres ne potiče od spoljašnje stvarnosti već od psecifićnog načina na koji svako od nas opaža tu stvarnost. Na najdubljem niovu naš doživljaj ne predstavlja spoljašnju stvarnost već konstantu unutrašnju senzaciju.

Ova centralma senzacija odgovara nečemu što potiče iz jednog od tri carstva u prirodi. To je kao da specifična životinja, biljka ili mineral živi u svakom od nas i boji naš doživljaj života. To je naš konstantni saputnik, druga pesma koja nastavlja da svira u n ama, oblikuje našu ličnost, određuje naše životne obrasce i ona je centralni faktor koji stoji iza našeg stresa.

Dr Šankaran iznosi sopstvene spoznaje do kojih je došao tokom više decenija rada sa homeopatskim pacijentima. Kroz ova iskustva otkrio je da u svakom od nas postoji unutrašnja druga pesma. Ova knjiga vodi čitaoca do osvešćivanja i upoznavanja sopstvene druge pesme, kako bi bio u stanju da bude slobodan.

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2016.

286

Latinica

Mek

21 cm

A141153

9788651511298

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora