Noć knjige 9–11. jun 2023.

Dolazak Konana Simerijanca
Facebook Share Twitter Share

Dolazak Konana Simerijanca

20%

Cena u knjižarama: 957,00 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 766,00 din

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Konan je jedan od najvećih izmišljenih heroja ikada načinjenih – mačevalac koji proseca stazu kroz zemlje hiborijskog doba, suočava se sa moćnim čarobnjacima, smrtonosnim stvorenjima i nemilosrdnim armijama lopova i pljačkaša.

U meteorskoj karijeri koja je trajala svega dvanaest godina pre njegovog tragičnog samoubistva, Robert I. Hauard je sam izmislio žanr koji je postao poznat kao ’mač i magija’. U ovom tomu se nalazi prvih trinaest Hauardovih priča o Konanu (obilno ilustrovanih od strane Marka Šulca) koje se pojavljuju u svojim originalnim verzijama – u nekim slučajevima po prvi put za više od sedamdeset godina – i to redosledom u kojem ih je Hauard pisao. Pored klasika mračne fantastike kao što su Slonova kula i piratskih pustolovina kao Kraljica Crne obale, Dolazak Konana Simerijanca sadrži i obilje materijala koji nikada ranije nije objavljen, uključujući i prvu poslatu verziju Konanovog debija, Feniks na maču, Hauardove sižee za Skerletnu citadelu i Crnog kolosa i mapu Konanovog sveta, koju je svojeručno nacrtao autor...  

Kategorija:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

437

Latinica

Mek

20 cm

A096435

9788672744064

Prosečna ocena

5

(1)
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

08. novembar 2018.

Luka Mlinko

Stigao sam do polovine knjige i fali 143. stranica,mnogo pravopisnih gresaka ali naravno zanimljiva prica o zanimljivom liku iz maste jednog zanimljivog pisca.

Od istog autora