Vesti

Omiljeni proizvodi sa likom Anekke na specijalnom popustu

09. septembar 2020.
Sve one koji obožavaju proizvode sa likom ljupke devojke Anekke obradovaće vest da 15. septembra u 10 sati počinje specijalna akcija „Anekke“.To znači da će celokupan asortiman dobavljača „Creaciones Pandora“ i „Sany Bags“ („Anekke“, „Kimmidoll“ i „Dogs by Beluchi“) biti na fantastičnom popustu od 25% u svim knjižarama Delfi i onlajn knjižari www.delfi.rs.

Ovaj popust se ne može sabirati sa ostalim popustima, a akcija traje do 15. oktobra.

Spisak artikala na akciji možete videti ovde.

Ko je Anekke i kako je opčinila svet?

Kompanija „Pandora“ je kreirala lik devojke Anekke, koja simbolizuje večnu sanjarku i devojčicu koja se krije u svakoj ženi. Zato su torbe raznih namena, kao i tašne, neseseri i novčanici sa Anekkinim likom tako lako osvojili srca dama svih godina.

„Pandora“ svake godine plasira dve letnje i dve zimske kolekcije, pa se Anekke pojavljuje u raznim ulogama – avijatičarke, avanturistkinje koja istražuje i putuje u razne udaljene delove sveta, a ponekad preuzima ulogu poznatih ženskih likova kao što je Meri Popins ili ličnosti kao što je Džejn Ostin. Anekke je bila i u liku Džejn Gudal, poznate naučnice, koja se smatra najvećim svetskim stručnjakom za šimpanze, kao i u ulozi kaubojke koja simbolizuje jaku i nezavisnu ženu.

Pored proizvoda sa likom Anekke, odličan je i asortiman torbi i aksesoara iz kolekcija poznatih brendova „Kimmidoll“ i „Dogs by Beluchi“, koje odlikuje savremen i originalan dizajn.

Obogatite svoju kolekciju „Anekke“ uz odličan popust!