Vesti

Akcija „Just 4 Kids“ – popust na odabrani dečji gift asortiman

16. septembar 2020.
U svim Delfi knjižarama i na sajtu delfi.rs počinje fenomenalna akcija za decu! Od 19. septembra u 10 sati do 18. oktobra 2020. u okviru akcije „Just 4 Kids“ možete ostvariti popust od 40% na odabrane dečje artikle iz bogatog gift asortimana.Popust u okviru akcije „Just 4 Kids“ ne može se kombinovati sa ostalim popustima i akcijama.

Proizvodi dobavljača „Ubtech“, „Spiegelburg“, „Lillieputiens“, „Total Juggling“, „Paladone“, „Maikii“, „Creaciones Artesavi“, „Rex International“ i mnogih drugih izdvajaju se kvalitetom, a raznovrsnost njihovog programa je garancija da ćete među artiklima pronaći baš sve što vaše dete poželi.

Ukoliko tragate za igračkama namenjenim razvoju emocionalne inteligencije, onda je belgijski brend „Lillieputiens“ pravi izbor za vas. Igračke nemačkog brenda „Spiegelburg“ su koloritne i simpatične, a „Ubtech“ prozvodi najpoznatije dečje robote Jimu, koji se sklopaju. Najnežnije, najlepše i najkvalitetnije plišane igračke ima brend „Artesavi“, a u ponudi su i atraktivni „Maikii“ punjači za mobilne telefone i USB memorije sa slikama junaka iz poznatih crtanih filmova.

I to je samo deo bogate ponude igračaka! Sve artikle na akciji možete pogledati ovde.

Zato iskoristite ovu fantastičnu priliku i obradujte svoje mališane sjajnim poklonima!