Vesti

Napravi umetnost od svakog trenutka – uz kupljenu knjigu „Najbolji provod“ dobijate poklon

22. septembar 2020.
Izdavačka kuća Laguna, zajedno sa poznatim kozmetičkim brendom Oriflame, pripremila je lepu akciju – uz kupovinu knjige „Najbolji provod“ Zoi Sag na poklon dobijate maskaru „Oriflame The One Lush Extension“, koja je najefikasnija za produžavanje trepavica.

Akcija važi u svim knjižarama Delfi, počinje 25. septembra i traje do isteka zaliha.

Knjigu „Najbolji provod“ mlade internet senzacije Zoi Sag trebalo bi da ima svaka mlada moderna žena, jer je odličan vodič kako da od svakog dana i događaja napravi uspomene.

U ovom luksuznom izdanju možete pronaći savete i trikove kako da spremite gostinsku sobu ili oplemenite prostor oko kreveta na naduvavanje u dnevnoj sobi, postavite sto, poređate pića da bi se gosti osetili kao kod kuće. Zoi je protkala knjigu dogodovštinama i uspomenama u nadi da će čitaocima dati ideju kako da na najbolji način iskoriste prolećne i jesenje šetnje, sedeljku i gledanje filmova s društvom, roštiljanje u dvorištu ili na obali. Svaki dan donosi brojne prilike za uživanje, samo ih treba prepoznati – glasi krilatica koja se provlači kroz celu knjigu.

Kako je uživanje nepotpuno bez hrane, Zoi je čitaocima ponudila i brojne recepte za razne događaje kao što su: rođendanske proslave, Uskrs, Božić, Nova godina, Noć veštica, piknik. Zoi povremeno voli da organizuje pica-žurke s prijateljima, žurke sa žitaricama za doručak kad gosti prenoće kod nje i Dan palačinki, tako da je podelila svoje recepte i za te prilike. Pored toga nudi rešenja za kostim za Noć veštica, pravljenje uskršnjih i božićnih ukrasa, ukrašavanje kuće i trpeze.

Potražite u komšiluku Delfi knjižaru (spisak knjižara možete pogledati ovde) i nabavite svoj primerak ovog fenomenalnog vodiča uz koji ćete, od 25. septembra, dobiti i maskaru na poklon.