Vesti

Budite na mestu zločina sa Harijem Huleom – počinje Nedelja knjiga Jua Nesbea!

27. mart 2023.
Da li ste pročitali „Krvavi mesec“? A „Sneška“, „Ostrvo pacova“ ili „Nož“? Ako niste, nemamo vremena za gubljenje. Zato – pravac Delfi knjižare!


Povodom rođendana Jua Nesbea, najčitanijeg savremenog skandinavskog pisca, organizujemo Nedelju knjiga Jua Nesbea koja počinje 27. marta i traje do 2. aprila.

U tom periodu pružamo vam odličnu priliku da nabavite neke od primeraka koji vam nedostaju da kompletirate svoju biblioteku Nesbeovim izvanrednim krimi romanima, bilo da se radi o samostalnim ili onim iz serijala o Hariju Huleu. Odobravamo količinski popust od 20%, umesto dosadašnjih 10%, za kupovinu tri ili više naslova. Takođe, imaćete priliku da naslove istog autora nabavite i na engleskom jeziku.

Slepi miš“, „Crvendać“, „Odmazda“, „Lovci na glave“, „Utvara“, „Spasitelj“, „Stručnjak za ljubomoru i druge priče“ – koji god da odaberete, sa Juom Nesbeom ne možete pogrešiti.

Nemesis“, „The Son“, „Cockroaches: An early Harry Hole Case“, „Midnight Sun“, „The Thirst“, „The Jelaousy Man“, „The Kingdom“, samo su neki od naslova Jua Nesbea koji se nalaze u ponudi.

Naslove na akciji možete pogledati ovde.

Uživajte u čitanju najboljih krimi romana!

Akcija važi u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs.