Vesti

Akcija Vise, Lagune i Delfi knjižara se nastavlja

30. maj 2023.
Kompanija Visa i Izdavačka kuća Laguna nastavljaju dugogodišnju uspešnu saradnju još jednom sjajnom akcijom.


Od 1. do 30. juna prilikom kupovine karticom Visa Gold, Visa Platinum ili Visa Infinite na sajtovima laguna.rs i delfi.rs u iznosu od 2500 dinara ili više, imaćete mogućnost odabira jednog od ponuđenih poklona. Bilo da tražite poklon za sebe ili dragu osobu, tokom meseca juna možete izabrati:

1. Neseser „Tropical Palm“ – praktičan i atraktivan, idealan za vas ili kao poklon. Ukrašen motivima tropskih palmi, dizajniran da odgovara vašim potrebama prilikom odlaganja šminke ili kozmetike.

2. Futrola za pasoš „Harvey Makin“ – futrola za pasoš koja sadrži i deo za kartice. Savršeni poklon za svakog muškarca u pokretu.

3. „Nana“, jedan od najpopularnijih romana Emila Zole, objavljen je 1880. godine kao deveti deo sage o porodici Rugon-Makar. Ova monumentalna freska francuskog društva oslikava materijalno, moralno i društveno posrnuće koje nalazi odjeka i u našem vremenu.

4. „Smišljajte i istražujte“ Džefa Bezosa, sa uvodom Voltera Ajzaksona, sadrži ključne principe i filozofiju kojima se vodio tokom stvaranja, razvoja i vođenja kompanija Amazon i Blu oridžin.

5. „Laku noć, Punpune 4“ i „Laku noć, Punpune 5“, najpopularniji manga serijal Inija Asana, jedne od vodećih olovaka japanske strip-produkcije, o odrastanju običnog klinca u gradu kao i svakom drugom. U svom najintimnijem delu Asano je uspeo ono što su retki planetarno popularni serijali doživeli, a to je da prevaziđe svoju nametnutu ciljanu publiku (tinejdžeri i mladići) i postane manga van žanra.

Ukoliko plaćate Visa premium karticama na Eden Books aplikaciji, dobićete na poklon pretplatu od 3 meseca za besplatno čitanje svih knjiga.

Celokupna akcija će trajati do 31. januara 2024. godine.

Uživajte u pogodnostima koje vam nude Visa, Laguna i Delfi knjižare!