Besplatna isporuka za porudžbine iz Srbije.

Korak napred

Korak napred

Šeril Sendberg , Nel Skovel

Izdavač: Samizdat B92

Žanr: Popularna psihologija

+10%

za 3

10%

Redovna cena: 880,00 din

Sa popustom i do: 712,80 din (ušteda: 167,20 din)

Trideset godina nakon što je udeo žena među diplomcima koledža u SAD dosegao 50 procenata, muškarci još drže veliku većinu rukovodećih položaja u državnoj vlasti i industriji. To znači da se glas žena još ne čuje ravnopravno u odlukama koje najviše utiču na naš život. U knjizi Korak napred Šeril Sendberg istražuje zašto se napredovanje žena u osvajanju rukovodećih položaja odvija sporo, objašnjava uzroke koji leže u korenu toga i nudi privlačna, razborita rešenja kadra da ženama daju sposobnost da ostvare svoj puni potencijal.

Šeril Sendberg je direktorka operative Fejsbuka, Fortune ju je uvrstio u listu
Pedeset najmoćnijih poslovnih žena, kao i Time u svoj spisak Sto najuticajnijih osoba na svetu. U knjizi Korak napred Šeril Sendberg još dublje zadire u ove probleme, objedinjavajući lične anegdote, pouzdane statistike i nepobitne rezultate istraživanja kako bi se probila kroz slojeve dvosmislica i predrasuda koji okružuju život i izbore zaposlenih žena. Kazuje o sopstvenim odlukama, greškama i svakodnevnom mukotrpnom nastojanju da donese prave odluke za sebe, svoju karijeru i svoju porodicu. Daje praktične savete u vezi sa tehnikama pregovaranja, mentorstvom i građenjem zadovoljavajuće karijere, podstičući žene da postave granice i ostave za sobom mit da „možeš imati sve“. Opisuje konkretne korake koje žene mogu preduzeti da kombinuju profesionalni uspeh i lično ispunjenje, i pokazuje da je i muškarcima bolje kad podržavaju žene na radnom mestu i kod kuće.
Napisana duhovito i mudro u isto vreme, knjiga Šeril Sendberg je svima
inspirativan poziv na akciju i nacrt individualnog razvoja. Korak napred je predodređen da preusmeri razgovor – s onoga što žene ne mogu da urade na ono što mogu.
Celokupan prihod od ove knjige Šeril Sendberg poklanja neprofitnoj organizaciji
LeanIn.Org, koju je osnovala zato da osnaži sve žene da ostvare svoje ambicije.
LeanIn.Org nudi nadahnuće i podršku putem onlajn zajednice i besplatnih stručnih
predavanja. 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

Knjige

2016.

238

Latinica

Mek

21 cm

A143068

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Artikli na akciji

899,00 din 728,19 din

517,00 din 418,77 din

352,00 din 285,12 din

1.768,00 din

1.432,08 din

Ušteda: 335,92 din

Od istog autora