Naše su samo reči
Facebook Share Twitter Share

Naše su samo reči

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 825,00 din

Cena i do: 668,25 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

U vremenu u kojem se govori o kraju knjige, o kraju istorije, o kraju čoveka i o kraju poezije, mislio sam da takvog među mladim ljudima neću ni sresti, ali ne samo da sam sreo jednog mladog čoveka koji voli književnost i koji piše, nego kao da sam sreo sebe od pre više od 50 godina. Odjednom vidimo jednoga koji gori kao sveća za pisanu reč, za nešto važnije od naših svakodnevnih briga.

Matija Bećković

Postoje pisci koji čitaoca suočavaju sa svojim stvaralačkim postupkom i pisci koji se opredeljuju da stil, nakon dugog rada, učine tako nenametljivim da se neupućenima čini kako bi ono što su pročitali i sami mogli napisati. Čest je slučaj da književnici, na početku stvaralačkog puta, pripadaju prvoj vrsti, da bi sa godinama dosegli zrelost karakterističnu za drugu. Iako mlad čovek i mlad pisac, Milan Ružić u svet književnosti ulazi stilski suptilno, kao iskusan umetnik, što ga čini retkom zverkom, kojoj valja pratiti trag.

Vladimir Kecmanović 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2016.

177

Ćirilica

Mek

13.5x20 cm

A151513

9788651904380

Prosečna ocena

5

(1)
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

12. septembar 2019.

srecko aleksic

Pisac britke reci i ostre leksike poput munje sece jezikom istine pravog \"Poete\". Nesavrseni svet pretvara u nase reci otrgnute u ovom surovom vremenu zlobe i nepravde.Gorostas medju Divovima svojim stihom unosi tradiciju i ljubav, da voli svoju zemlju.Onu koji su se mnogi pod tudjom zastavom uzneli.Pisac West Serbia, nalik \"Sarganskoj osmici\"tutnji kroz noc zvezda, njemu naklonjene.Bogomugodan i suptilan, harizmatican, stvara...Dise punim plucima svojih pesama, svestan Iskre koje nosi u grudima.Koplje za junaka, za besednika trg.

Od istog autora