Zid tajni
Facebook Share Twitter Share

Zid tajni

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 682,00 din

Cena i do: 552,42 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 2.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Ovaj artikal nije dostupan u knjižarama

Dnevnik pronađen u zidu kuće na Zvezdari trajno će promeniti život Lidije Živkovic. Skrenuce joj misli sa amputirane dojke, sa strepnje da se bolest ne vrati, ali i neočekivano loših vesti od muža koji radi u Rusiji i ne želi više da se vraća u zemlju. Emotivno rovita, nespremna da se lako odrekne života koji je do tada vodila, odlazi na Tasos da sredi misli i povrati mir. Sa sobom nosi i dnevnik, svesna da ima nešto od neprocenjive vrednosti, jer je pripadao srpskoj princezi Jeleni Karađorđevic, ćerki kralja Petra Prvog Karađorđevića. U majskoj tišini puste plaže, Lidija se upoznaje sa romantičnom pričom izuzetno požrtvovane, skromne i nesebične žene koju je životni put vodio od rodnog Cetinja preko Ženeve i Beograda do Sankt Peterburga, gde je mir i sreću, bar privremeno, našla u domu porodice Romanov. Međutim, dnevnik se misteriozno prekida usred tragicnih događaja iz 1917. godine i Lidija shvata da će priču morati da istraži i dovrši sama… Istovremeno, na najzelenijem grčkom ostrvu utonulom u miris oleandra, naći će se neko ko će u danima koji slede uspeti da ustalasa i njena uspavana osećanja.

Još jednom se potvrđuje da je ljubav lek koji sve leči... 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2017.

318

Latinica

Mek

13 x 20 cm

A158223

9788650529089

Prosečna ocena

5

(2)
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

05. oktobar 2017.

Vesna Dragović

Do sada nisam ništa čitala od Ljiljane ali sam oduševljena knjigom ,uopšte načinom kako piše pročitala sam je u dahu sa uživanjem i toplo je preporučujem

22. jul 2017.

Ivana Ćirić

Ljiljana Šarac nam je i ovog leta pripremila pravu književnu poslasticu! Nisu je slučajno nazvali srpskom Lusindom Rajli! Ona ponovo ukršta dva vremenska plana, sadašnjost i prošlost, naše vreme i početak dvadesetog veka, preplićući sudbine dve neobične junakinje. Lidiju i princezu Jelenu Karađorđević povezuje princezin dnevnik... Priča je uzbudljiva, brza, čitljiva. Moje preporuke!

Od istog autora