Poreklo - tp

Poreklo - tp

Den Braun

Izdavač: Solaris

Žanr: Trileri

10%

za 3

Cena u knjižarama: 2.420,00 din

Cena i do: 2.178,00 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 2.000 dinara

Dostupnost po knjižarama

Ovaj artikal nije dostupan u knjižarama

Profesor nauke o simbolima i verske ikonografije Robert Langdon odlazi u muzej Gugenhajm u Bilbao da bi prisustvovao šokantnom otkriću u istoriji čovečanstva koje je realizovao jedan od njegovih bivših studenata sa Harvarda, Edmond Kirš, milijarder i futurolog. Naravno, sve će krenuti naopako i u frenetičnom ritmu jer će Langdon, zajedno sa elegantnom direktorkom muzeja Ambrom Vidal, rešavati tajne koje je Kirš posejao. Uz to će morati da izbegava zamke koje mu nevidljivi neprijatelj postavlja, a moguće je i da ga sama kraljevska porodica ometa u istrazi. Enigme, uzbudljiva otkrića i verske konspiracije su ponovo tu, a čitaoce očekuje i jedno malo iznenađenje u odnosu na prethodne romane.

Od autora „Anđela i demona“, „Da Vinčijevog koda“ i „Inferna“, čiji su romani prevedeni na 56 različitih jezika i prodati u više od 200 miliona primeraka širom sveta, roman „Poreklo“ je roman koji kritika opisuje kao Braunov najbriljantniji i najuzbudljiviji do sad. Zapanjujuće inventivan novi roman najpopularnijeg pisca trilera na svetu.

Ko god da ste.

U šta god da verujete.

Sada će se promeniti.

„Den Braun je majstor intelektualne napetosti.“ Wall Street Journal

„Za sve koji očekuju više od trilera.“ Sunday Times 


Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

11. novembar 2017.

474

Latinica

Tvrd

15x23 cm

A177191

9788675601432

Prosečna ocena

5

(2)
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

23. Februar 2018

Marijana Hoffmann

Den Braunov roman \" Poreklo \" je uzbudljivi triler koji ne možete ispustiti iz ruku. Ujedno, to je knjiga o budućnosti i prapočecima čoveka koja pruža odgovor na pitanja: Odakle dolazimo i kuda idemo?Den Braun kao Den Braun – genijalan proučavalac simbologije, kodova, šifri i raznih misterija i ovaj put nas je ostavio bez daha. Roman je istinska riznica znanja, prava pravcata enciklopedija, i ako želite da učite ovo je prava knjiga za Vas: moderna umetnost, muzeji Španije, katedrale, arhitektura, religija, informatika, fizika – sve ove mega nauke Den Braun drži u malom prstu. Rimokatolička crkva i palmarijanci ( sekta ) , judaizam, islam s jedne strane i nauke budućnosti sa druge - kibernetika, informatika, nanotehnologija itd. Gde je istina i kakva nas budućnost ocekuje, pročitajte roman i saznacete. 5 zvezdica i najtoplije preporuke.

05. Decembar 2017

Strahinja

Odlična knjiga, preporuka svima koji žele da u svojoj biblioteci imaju izvrstan triler. Dugo nisam čitao tako dobru knjigu. Den Braun je dufinitivno najbolji pisac trilera.