Poreklo - tp

Poreklo - tp

Den Braun

Izdavač: Solaris

Žanr: Trileri

Cena :2.420,00 din

Profesor nauke o simbolima i verske ikonografije Robert Langdon odlazi u muzej Gugenhajm u Bilbao da bi prisustvovao šokantnom otkriću u istoriji čovečanstva koje je realizovao jedan od njegovih bivših studenata sa Harvarda, Edmond Kirš, milijarder i futurolog. Naravno, sve će krenuti naopako i u frenetičnom ritmu jer će Langdon, zajedno sa elegantnom direktorkom muzeja Ambrom Vidal, rešavati tajne koje je Kirš posejao. Uz to će morati da izbegava zamke koje mu nevidljivi neprijatelj postavlja, a moguće je i da ga sama kraljevska porodica ometa u istrazi. Enigme, uzbudljiva otkrića i verske konspiracije su ponovo tu, a čitaoce očekuje i jedno malo iznenađenje u odnosu na prethodne romane.

Od autora „Anđela i demona“, „Da Vinčijevog koda“ i „Inferna“, čiji su romani prevedeni na 56 različitih jezika i prodati u više od 200 miliona primeraka širom sveta, roman „Poreklo“ je roman koji kritika opisuje kao Braunov najbriljantniji i najuzbudljiviji do sad. Zapanjujuće inventivan novi roman najpopularnijeg pisca trilera na svetu.

Ko god da ste.

U šta god da verujete.

Sada će se promeniti.

„Den Braun je majstor intelektualne napetosti.“ Wall Street Journal

„Za sve koji očekuju više od trilera.“ Sunday Times 


Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

Knjige

11. novembar 2017.

474

Latinica

Tvrd

15x23 cm

A177191

Prosečna ocena

5

(2)
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

23. Februar 2018

Marijana Hoffmann

Den Braunov roman \" Poreklo \" je uzbudljivi triler koji ne možete ispustiti iz ruku. Ujedno, to je knjiga o budućnosti i prapočecima čoveka koja pruža odgovor na pitanja: Odakle dolazimo i kuda idemo?Den Braun kao Den Braun – genijalan proučavalac simbologije, kodova, šifri i raznih misterija i ovaj put nas je ostavio bez daha. Roman je istinska riznica znanja, prava pravcata enciklopedija, i ako želite da učite ovo je prava knjiga za Vas: moderna umetnost, muzeji Španije, katedrale, arhitektura, religija, informatika, fizika – sve ove mega nauke Den Braun drži u malom prstu. Rimokatolička crkva i palmarijanci ( sekta ) , judaizam, islam s jedne strane i nauke budućnosti sa druge - kibernetika, informatika, nanotehnologija itd. Gde je istina i kakva nas budućnost ocekuje, pročitajte roman i saznacete. 5 zvezdica i najtoplije preporuke.

05. Decembar 2017

Strahinja

Odlična knjiga, preporuka svima koji žele da u svojoj biblioteci imaju izvrstan triler. Dugo nisam čitao tako dobru knjigu. Den Braun je dufinitivno najbolji pisac trilera.

Artikli na akciji

550,00 din 445,50 din

440,00 din 356,40 din

440,00 din 356,40 din

1.430,00 din

1.158,30 din

Ušteda: 271,70 din

Od istog autora