Facebook Share Twitter Share

Lider je u vama

10%

10%

za 3

Cena: 876,70 din

Cena i do: 710,13 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

U potrazi za boljim, većim, širim, humanijim i dubljim ciljevima najvažniji je faktor čovek. Na tom putu napretka, koliko daleko će čovečanstvo stići zavisi od stava svih lidera i od njihove percepcije. Da li će biti fokusirani na prepreke ili na svoje vizije. Tamo gde je naša pažnja, tamo se usmrava i naša energija, koja u vidu lasera probija barijere i pomera granice. Kao što stara izreka kaže: „Ono na šta se fokusiramo – to i napreduje.“

Na ovom svetu ima mnogo strčunih ljudi, vođa projekata, šefova, raznih direktora i menadžera, predsednika i rukovodilaca. I svi oni su u nekom segmentu bitni za funkcionisanje jedne kompanije, organizacije, korporacije, države... Ali da bi jedna organizovana društvena grupa postala celina i napravila značajan napredak u rastu i pomeranju granica, potrebnu su novi profilili rukovodilaca - potrebni su lideri!

Ova knjiga je namenjena svima onima koji su već lideri, onima koji bi to želeli da postanu, kao i svima ostalima koji veruju da je lider zaista u svima nama!

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2017.

178

Latinica

Mek

20 cm

A165806

9788681020043

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora