Tražim lek i nailazim na samu sebe
Facebook Share Twitter Share

Tražim lek i nailazim na samu sebe

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 1.320,00 din

Cena i do: 1.069,20 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 2.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Bolest nas ne snalazi, a još manje pada iz vedra neba ili iz punog zdravlja. Bolest se javlja kao posledica nesklada, neravnoteže našega tela, duše i duha. Kako i zašto se bolest javlja, šta mi činimo, a šta ne činimo, šta pogrešno činimo i šta još možemo da učinimo za nas, za pronalaženje ravnoteže, koja je samo nama svojstvena, želela sam čitaocu da približim ovom knjigom. Razlog je jednostavan – da čitaoci ne lutaju, da osveste da je jedini siguran put koji ih vodi u dobrom pravcu, ka ozdravljenju i dalje ka isceljenju, put na kome će se okrenuti ka sebi, pogledati u sebe i osetiti ljubav. Ljubav je siguran lek ka isceljenju.

Knjiga je namenjena svima koji su spremni da rade na sebi, na svom ličnom rastu i razvoju. Podjednako je namenjena pacijentima i članovima porodice, zdravima i bolesnima, starima i mladima, profesionalcima koji rade i bave se ljudima.

„Knjiga dr Olivere M. Ćirković jedan je od ne tako čestih radova iz obla-sti psihosomatike u geštalt psihoterapijskoj literaturi. Dosadašnji radovi su najčešće bili u obliku članaka u profesionalnim žurnalima, poglavlja u knjigama, doktorske teze i slično. Knjiga iz ove oblasti svakako bi bila dragoceni doprinos postojećoj profesionalnoj literaturi….

U razmatranju izabrane teme svakako da je integrativni pristup koji dr Ćirković zastupa, neophodan. Pristup ukazuje ne samo na filozofiju i uverenja same autorke, već naglašava činjenicu da je za profesije koje su uključene u rad sa populacijom koja se opisuje neophodno znanje iz raznih oblasti kako bi se postigla etičnost pristupa u lečenju i isceljivanju. Autorka to obezbeđuje pre svega svojim ispoljenim znanjem iz oblasti medicine, psihoterapije, religije, a koje podjednako konsultuje u svojim entuzijastičnim promišljanjima o temi, odabirom dobrog pravca u izlečenju i isceljenju, te kako smo takođe videli, svojim ličnim poštovanjem i življenjem istina koje iznosi u koje veruje i koje živi…?

– Dr sc. Lidija Pecotić, klinički psiholog, geštalt psihoterapeut  

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2018.

225

Latinica

Mek

21 cm

A172467

9788685521287

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare