Noć knjige 9 – 11. jun 2023.

Patuljci i vile – leto
Facebook Share Twitter Share

Patuljci i vile – leto

20%

Cena u knjižarama: 680,00 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 544,00 din

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Nakon uspešne akcije spasavanja proleća, vila Gaja Brezana i patuljak Barbut Riđobradi su rešili da se povuku i odmore na mestu koje bi bilo napravljeno po njihovoj zamisli i koje bi odgovaralo njihovim potrebama. Uz nesebičnu pomoć šumskih životinja nastaje Javorovo – kompleks kućica na drvetu, magično osvetljenih svetiljkama svitaca i sa prelepom verandom za uživanje u letnjim noćima.

Taman kad su mislili da im slede dani predaha – u šumi izbija požar koji preti da uništi Vilin-šumu, Đavolju varoš i šumu drevnih Hrastobrada. Za male heroje nema odmora – oni se upuštaju u neizvesnu potragu za rešenjem problema, tokom koje se razmotava klupko čije niti povezuju Lutajući bazar sa Istoka, jaja vatrenih salamandera, vešticu Moru, Usnuli čardak, ali i malog daždevnjaka Kaleida, koji će doživeti neverovatnu transformaciju i postati glavni spasilac prirode i leta.

Poreklo vile Gaje Brezane i njenog vernog prijatelja patuljka Barbuta Riđobradog razjasniće neke stare priče, a otvoriti vrata novim pripovedanjima i avanturama.

Kategorija:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

112

Ćirilica

Mek

14.8x21 cm

A173174

9788660897888

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora