SUZAMA DO TRIJUMFA

SUZAMA DO TRIJUMFA

Merijen Vilijamson

Izdavač: Leo Commerce

+15%

za 3

+20%

za 6

10%

Redovna cena: 825,00 din

Sa popustom i do: 594,00 din (ušteda: 231,00 din)

Međunarodno priznati učitelj, govornik i najprodavaniji autor Njujork tajmsa s knjigom Povratak u ljubav smatra da je želja da izbegnemo bol zapravo štetna po nas, da zbog nje gubimo dodir sa svojim najdubljim osećanjima i da nas sprečava da dostignemo istinsko isceljenje i duhovnu transcendenciju.

Merijen Vilijamson je najprodavaniji autor, svetski priznati učitelj i jedan od najznačajnijih duhovnih glasova našeg vremena. U knjizi Suzama do trijumfa, ona smatra da mi – i kao kultura i kao pojedinci – imamo običaj da izbegavamo da se suočavamo s bolom. Na taj način zanemarujemo duhovni deo isceljivanja.

Umesto da dozvolimo sebi da prihvatimo svoje patnje i tuge, mi ih gušimo, lečimo, odbacujemo ili na neki drugi način preusmeravamo sebi pažnju tako da nikada ne moramo da se suočimo s njima. Odbijajući da priznamo svoju nesreću, zapravo je produžavamo, uskraćujemo sebi priliku za duboku mudrost – i tako ograničavamo svoj lični razvoj i priliku za prosvetljenje. Paralisani poricanjem stvarnosti, ostajemo u procepu. Čitave industrije profitiraju od te naše nepokretnosti i dok se one bogate, mi smo duhovno sve siromašniji.

Kao što Merijen jasno govori, pravo isceljenje i transcendencija mogu da uslede samo kada se najzad suočimo sa svojim bolom i izborimo se sa onim čemu on želi da nas nauči. Napisana s toplom saosećajnošću i dubokom mudrošću, knjiga Suzama do trijumfa nudi nam značajan napredak kroz bol, do dublje svesti o svojim osećanjima, svom životu i o onome što zaista jesmo.

„Najmudrije pitanje kada smo jako tužni nije: ’Kako da odmah ugušim ili ublažim ovaj bol?’ Najmudrije pitanje glasi: ’Šta znači ovaj bol? Šta mi on otkriva? Šta me poziva da shvatim?’“ – Merijen Vilijamson, citat iz knjige Suzama do trijumfa

„Ona nastavlja da inspiriše.“ – Parejd

„Jedan od duhovnih učitelja o kojima se najviše priča.“ – ABC-jev 20/20

„Merijen je svetionik za preobražaj sveta.“ – Vejn V. Dajer, autor knjige Promenite misli, promenite život

nav-id:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

A179239

178

Latinica

Mek

23 cm

Artikal nema komentare

Artikli na akciji

999,00 din 639,36 din

1.299,00 din 831,36 din

999,00 din 719,28 din

3.297,00 din

2.190,00 din

Ušteda: 1.107,00 din