Basista
Facebook Share Twitter Share

Basista

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 1.650,00 din

Cena i do: 1.336,50 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 1.337,00 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Knjiga razgovora sa 30 istaknutih basista sa ovih prostora, koji su ispričali jedan deo svojih basističkih priča, podelili neka svoja muzička iskustva i muzičke ukuse (ili barem jedan njihov deo) i izložili neke svoje stavove itd.

Važna napomena: Ova knjiga nije antologija svih basista koji su svojim muzičkim doprinosom zaslužili da se nađu u knjizi ovog tipa, već zbornik od 30 interesantnih priča.

„Ideja za knjigu se rodila tako što se nekako spontano nadovezala na temu kojom se bavim zadnjih nekoliko godina, i prvu knjigu koju sam napisao Bass Bookvar. Naime, radeći sa basistima početnicima, pored učenja samog instrumenta stalno sam razmišljao kako da učenje učinimo zanimljivijim i kako da im što bolje približim neke važne informacije, usmerim ih ka dobroj muzici i kvalitetnim basistima. Onda sam se, razmišljajući, vraćao u vreme kada sam ja počinjao da sviram, i setio se da je učenje uvek bilo zanimljivije kada bi se pričalo i o nekim muzičkim iskustvima starijih i iskusnijih basista koje smo slušali i da je to uvek nekako davalo novi elan i bilo inspirativno. S obzirom na to da sam dugo u muzici, ja sam dosta takvih priča čuo, ali mi je palo na pamet kako bi bilo interesantno da se neke kompletnije priče nađu na jednom mestu, i kako bi to moglo da inspiriše mnoge početnike. Paralelno sa tim, desilo se da sam nakon prve knjige stupio u kontakt sa mnogim istaknutim i značajnim basistima sa ovih prostora i kada sam sa prijateljima iz Udruženja Marker uradio nekoliko pilot intervjua, zaključili smo da bi bilo jako zanimljivo uraditi jedan zbornik interesantnih priča.“

– Autor

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2018.

245

Latinica

Mek

21 cm

A185290

9788690045600

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora