Naše za naše
Facebook Share Twitter Share

Naše za naše

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 704,00 din

Cena i do: 570,24 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Naše za naše je knjiga koja objašnjava šta tačno znači „razgraničenje“, sa čime se mi to razgraničavamo, šta kome nudimo i očekujemo zauzvrat.

Jasna, precizna i bolno tačna optužnica protiv svih onih koji svoju političku karijeru grade na predaji svoje zemlje i naroda neprijatelju.

Trgovina „naše za naše“ je uvod nepopravljiv i dalekosežan nacionalni poraz.

Naše za naše je nova knjiga akademika Koste Čavoškog, posvećena najtežem pitanju našeg vremena – Kosovu i Metohiji. Takođe, zavidnu pažnju autor je posvetio odnosu stranih sila prema našim zvaničnicima i srpstvu uopšte. Čavoški se bavio i problemima sa kojima se suočava Republika Srpska i SPC. Posebno su važni napisi o najavljenoj promeni Ustava, kako države, tako i Crkve.

„Trgovina na račun dalekosežnih nacionalnih i duhovnoistorijskih interesa srpskog naroda i srpske države dovela bi, pre ili posle, najpre do konstituisanja druge albanske države na Balkanu, a potom i do stvaranja elike Albanije. Bio bi to još jedan, ovoga puta nepopravljiv, srpski nacionalni poraz.“

Konačno, knjigu zatvaraju vrlo zanimljive besede iz SANU i Matice srpske. U njima je autor dao svojevrsno obrazloženje svojih najdubljih uverenja. Ovom knjigom se još jednom potvrđuje da akademik Kosta Čavoški pripada onim našim autorima koji poseduju tako retku simfoniju uverenja i dela. 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2019.

200

Ćirilica

Tvrd

21 cm

A189647

9788663431096

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora