Anđeli u srcu

Anđeli u srcu

Vanja Savić

Izdavač: Čigoja

Žanr: Domaći pisci, Ezoterija

Redovna cena: 1.000,00 din

Sa popustom i do: 810,00 din (ušteda: 190,00 din)

Vanja Savić je tragalac za univerzalnom istinom više od dvadeset godina. U procesu pronalaženja sebe i svog unutrašnjeg bića, ona je otkrila svrhu sopstvenog života i svrhu duše, a to je kreiranje pozitivnih promena na Planeti Zemlji. Započela je svoje duhovno putovanje posle teške postporođajne depresije, kada je Reiki ušao u njen život. U radu na sebi, Reiki i kristali su joj bili pomagači i otkrivali su joj nove svetove.

Izučavala je više energetskih metoda, a to su: HOLA (Holografsko oscilirajuće svetlo aure) i EMF (Tehnikabalansiranja Elekro-magnetnog polja) i Pristup svesnosti. Pre osam godina anđeli su ušli u njen život i postali vodiči, savetnici i učitelji. Otkrili su joj više dimenzije i podarili sistem za isceljivanje anđeoskom energijom, koji je nazvala Anđeosko isceljivanje duše i srca. Njen duhovni razvoj je bio iniciran otvaranjem i integrisanjem viših transpersonalnih čakri, u čemu su je anđeli vodili. Danas putuje i drži seminare i radionice u više zemalja, radeći kao well-being savetniki kouč, kouč anđeoskog vođstva i Iscelitelj Anđelima. Koristeći stečeno znanje i dugogodišnje iskustvo u svakom tretmanu i na radioncama, pomaže klijentima da otkriju svoj jedintsveni put, spoznaju sebe i promene svoje živote.

Vanja je koautor knjige “Transformations” od Nilofer Safdar, Access Consciousness svetski poznatog voditelja o prirodnom načinu isceljivanja i transformacijama, koje ljudi na putu promena doživljavaju. Njeno poglavlje Anđeli u srcu još više je približilo anđele ljudima i otvorilo vrata za druženje i isceljivanje sa anđelima.

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

Knjige

2019.

163

Latinica

Mek

20 cm

A202325

Artikal nema komentare

Artikli na akciji

880,00 din 712,80 din

440,00 din 356,00 din

1.100,00 din 891,00 din

2.420,00 din

1.959,80 din

Ušteda: 460,20 din