Besmrtna gvozdena pesnica 1

Besmrtna gvozdena pesnica 1

20%

Cena u knjižarama: 2.299,00 din

Cena i do: 1.839,20 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 2.000 dinara

Dostupnost po knjižarama

Najbolje priče o Gvozdenoj pesnici!

Kompletan Brubejkerov i Frekšnov rad na Gvozdenoj Pesnici, koji je redefinisao tog superheroja.

Nakon što je u detinjstvu ostao siroče i odrastao u izgubljenom gradu K’un-Lunu, Danijel Rand se vratio u Ameriku kao mistični majstor borilačkih veština Gvozdena Pesnica – ali ni sve njegove kung-fu veštine ne mogu mu pomoći da nađe svoje mesto u savremenom svetu. Dok ga vlasti progone u ulozi Gvozdene Pesnice, a multimilijarderska korporacija koju je nasledio zadaje mu glavobolje kao Deniju Randu, mladi ratnik muku muči ne samo da se spase već i da pronađe sebe – a ta dvojaka potraga postaje još opasnija kada Deni sazna da viševekovna zaostavština Gvozdene Pesnice krije više tajni no što je mogao i da nasluti.

Spajajući brzu akciju vlastitog Kapetana Amerike s veštim poznavanjem priča o borilačkim veštinama, scenarista Ed Brubejker udružio se s mladim scenaristom u usponu Metom Frekšnom i crtačem Davidom Ahom kako bi nam ispričali sasvim novu priču o Gvozdenoj Pesnici – priču punu legendi i bajki, magije i avantura, koja se proteže vekovima unazad kroz istoriju.

Immortal Iron Fist #1-16, Annual #1; Immortal Iron Fist: Orson Randall and the Green Mist of Death #1; Immortal Iron Fist: The Origin of Danny Rand #1; Civil War: Choosing Sides #1 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2019.

240

Latinica

24 cm

A205187

9788677027100

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora