Koliko si spreman da platiš
Facebook Share Twitter Share

Koliko si spreman da platiš

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 825,00 din

Cena i do: 668,25 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Tokom proleća 2019. godine osetila sam potrebu da preradim, dopunim i izmenim prvo izdanje knjige Koliko si spreman da platiš?. Izmenjeno drugo izdanje radnju i junake iz 2011. godine prikazuje kroz prizmu stečenih znanja i iskustava iz proteklih osam godina. Sve u svemu, novo izdanje donosi knjigu koju bih napisala da sam je prvi put stvarala 2019. godine.

Koliko si spreman da platiš je edukativni roman.

Roman – zato što kroz izmišljenu priču o braći Popović govori o problemima sa kojima se preduzetnici sreću. Edukativni – zato što kroz izmišljenu priču opisuje kako je neke teorijske koncepte iz menadžmenta, a koji vode ka rešenjima problema sa kojima se preduzetnici sreću, u praksi moguće ostvariti. U njemu se, kroz dijaloge i unutrašnje monologe, prikazuju životni stilovi koji kombinuju održiva poslovna i privatna rešenja.

Radnja romana se dešava u Srbiji, u drvenom amfiteatru između šljivika i vinograda, sa pogledom na Dunav i oko njega.

Marko, Luka, Klara, deda Miloje, Bogdan, Milena i dr. su izmišljeni likovi koji su doneli odluku da im je dosta čekanja da aktuelna (ko-zna-koja-po redu) kriza prođe i pozabavili se onim što oni sâmi mogu da učine da bi im život postao smisaon i lep, u svakom mogućem smislu. Junaci romana žive i rade u okruženju u kome ljudi, po mnogo čemu različiti – obrazovani i neškolovani, iz grada i sela, žene i muškarci, domaći i stranci, stariji i mladi, iskusni i neiskusni – zajedno uče, radeći na pronalaženju efikasnih, profitabilnih i šarmantnih načina rešavanja i sprečavanja problema. U tom procesu, oni otkrivaju staru istinu da malo početne hrabrosti, podržane dobronamernim savetima i upornim i doslednim radom, mogu dovesti do životnih rezultata koji daleko prevazilaze planirane poslovne efekte. Na taj način, nakon serije ličnih, profesionalnih, društvenih i istorijskih slomova, likovi romana pronalaze sopstvenu metodologiju da postanu i ostanu – životni i poslovni pobednici.

Centralna tema učenja u ovoj knjizi se odnosi na definisanje onoga što se želi, na izbor puta, formulisanje ciljeva i usklađivanje privatnog i poslovnog. 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2019.

141

Latinica

21 cm

A211596

9788691482329

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare