O veri i otadžbini
Facebook Share Twitter Share

O veri i otadžbini

10%

10%

za 3

Cena: 1.200,00 din

Cena i do: 972,00 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Mitropolit Tihona (Ševkunova) smatraju ličnim duhovnikom Vladimira Putina. Međutim, on to niti demantuje, niti potvrđuje. Duhovnik ili ne, on je ličnost takve veličine i mnogostranih talenata da je i samom predsedniku interesantno da porazgovara sa njim.

Mitropolit Tihon je rektor Sretenjske bogoslovije, član predsedničkog Saveta za kulturu i umetnost Ruske Federacije, izvršni sekretar Patrijaršijskog saveta za kulturu, član Visokog crkvenog saveta Ruske pravoslavne Crkve i predsednik poljoprivredne zadruge Vaskrsenje, koja se nalazi u selu Slobotka u Rjazanskoj oblasti.

Otac Tihon, autor filma Propast imperije – vizantijska lekcija (2008), potresao je dubinom istorijske analize ne samo rusko već i čitavo svetsko društvo. Godine 2011. izašla je njegova knjiga Nesveti a sveti i druge priče, koja je za veoma kratko vreme postala bestseler, ali i rekorder među savremenim izdanjima po tiražu koji prevazilazi milion primeraka! I to u današnje vreme, kada se i tiraž od deset hiljada primeraka smatra velikim uspehom kako autora, tako i izdavača. Štaviše, knjiga je prevedena na nekoliko svetskih jezika i objavljena je u Kini, Srbiji, Sjedinjenim Američkim Državama, Francuskoj i mnogim drugim zemljama. Složićete se, prijatelji, da se to ne viđa svaki dan!

U novoj knjizi Mitropolita Tihona (Ševkunova), čitaocima se predlaže da se upoznaju sa pogledima autora na odnos Crkve, vlasti i društva, sa pokušajem da se čitaoci upoznaju sa prošlošću, sadašnjošću i budućnošću Rusije, koje je izrekao u vidu propovedi, na susretima sa čitaocima, u pričama sa novinarima iz različitih medija.
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2020.

367

Ćirilica

Mek

22 cm

A222676

9788681758014

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora