Makrobiotički put do potpunog zdravlja

Mičio Kuši , Aleks Džek

Izdavač: Karganović

Žanr: Udžbenici i priručnici, Enciklopedije, Hrana i piće

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 1.980,00 din

Cena i do: 1.603,80 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 1.604,00 din

Besplatna isporuka za korisnike

Dostupnost po knjižarama

Ovaj enciklopedijski priručnik o osnovama makrobiotike, sa opisima lekova, jelovnika i recepata pruža nam uvid u savremeni način promišljanja i vladanja unutar makrobiotičke zajednice. Autori su uneli u ovu knjigu svo svoje znanje i iskustvo, pretočivši ih u najpotpuniji informator o makrobiotičkom isceliteljstvu – od AIDS-a, alergija i artritisa, do raka, dijabetisa i srčanih oboljenja. Oni takođe jasno objašnjavaju šta moramo znati da bismo počeli da se hranimo na verodostojan makrobiotički način koji će nam obezbediti potpunu ravnotežu energije i hrane.

Pošto živimo u okruženju i klimatskim okolnostima koji su potpuno van naše kontrole, od vitalne je važnosti da živimo zdravo, što podrazumeva fleksibilan način ishrane koji možemo prilagođavati tako da zadovoljimo vlastite organske potrebe. Makrobiotički put do potpunog zdravlja pruža nam upravo sredstva i saznanja neophodna da postignemo taj cilj. Upotrebite ih da biste izgradili snažno, aktivno telo i vedar i dovitljiv um.

MIČIO KUŠI je vodeća ličnost međunarodne makrobiotičke zajednice. Autor brojnih knjiga, Kuši je dobitnik najuglednije nagrade Udruženja pisaca Ujedinjenih nacija. Kao priznanje njegove uloge u pokretanju savremene revolucije u ishrani i lečenju, Smitsonijan institut je 1999. otvorio stalnu postavku Makrobiotičkog i alternativnog načina lečenja porodice Kuši. Živi u Bruklinu, u državi Masačusets.

ALEKS DŽEK je pisac, učitelj i savetnik u makrobiotičkom načinu ishrane. On je autor i izdavač više knjiga, uključujući i Ishranom protiv raka, Zamislite svet bez Carskih leptira i Mocartov efekat. Predsednik Amberwaves-a, mreže posvećene snabdevanju integralim namirnicama zaštićenih od genetičkog inženjeringa. Živi sa porodicom u zapadnom Masačusetsu.
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2012.

530

Latinica

Tvrd

24 cm

A237983

9788681735152

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora