Maca, član vaše porodice!

Maca, član vaše porodice!

Svetlana Lalović

Izdavač: Le PETit

Žanr: Domaći pisci, Za poklon

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 990,00 din

Cena i do: 801,90 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 802,00 din

Besplatna isporuka za korisnike

Dostupnost po knjižarama

Priručnik za sadašnje i buduće vlasnike mačaka

"Mrnjau knjiga" je jasan, koncizan, nenametljiv i beskrajno koristan vodič. Već na početku potencijalnom, budućem vlasniku mačke postavlja sva važna pitanja i pruža odgovore iz kojih može odmah da spozna da li je zaista spreman za novog člana porodice. Ako jeste, sledi putokaz ispisan višedecenijskim mačkarskim iskustvom i znanjem. Da li će izabrati domaću ili rasnu macu – ako pročita pažljivo znaće gde da potraži i na šta treba da obrati pažnju!"

Biljana Stolić-Ćurčić, odgajivačica norveških mačaka

"Štivo je osmišljeno kako za novajlije u svetu mačkarstva, tako i za iskusne vlasnike koji beskrajno vole, ali nailaze na prepreke pri kojima ne nalaze način za kompromis u korist obostranog uživanja. Voleti je lako, ali za obostranu dobrobit nas i bića kojima se toliko divimo – treba znati i kako.

Uživajte u knjizi, dozvolite da vam otključa mnoge tajne. Dozvolite da taj božanstveni mačji mistični svet istinski dotakne vaše srce svojom kao pamuk mekom šapicom!"

Sanja Puhalo, odgajivačica sibirskih mačaka

"Prema svakoj maci treba postupati s ljubavlju i uvažavanjem njenih potreba. Razlog zbog kojeg su mace toliko obožavane jeste upravo njihova jedinstvenost. Uz malo razumevanja porekla mačke, njenog nasleđenog kao i individualnog obrasca ponašanja, njenih potreba i navika, možete da predupredite moguće probleme i da uživate u skladnom zajedničkom životu s tim divnim stvorenjem – mačkom!"

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2021.

171

Latinica

Mek

23 cm

A243540

9788690328000

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare