Dvanaest i po
Facebook Share Twitter Share

Dvanaest i po

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 1.210,00 din

Cena i do: 980,10 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

U svojoj šestoj poslovnoj knjizi, autor bestselera, preduzetnik i investitor Geri Vajnerčuk istražuje dvanaest osnovnih emocionalnih veština koje su sastavni deo njegovog životnog i poslovnog uspeha i pruža današnjim (i sutrašnjim) liderima ključne alate za sticanje i razvoj ovih osobina.

Decenijama su se lideri oslanjali na „teške“ veštine za donošenje pametnih odluka, odbacujući važnost emocionalne inteligencije. Meke veštine poput samosvesti i radoznalosti se ne mogu meriti; ne mogu se meriti u tabeli i ne uče se u B-školama niti naglašavaju u institucijama. Naučeni smo da je emocionalnu inteligenciju „lepo imati“ u poslu, a ne uslov. Ali meke veštine zapravo mogu ubrzati poslovni uspeh, tvrdi Geri Vajnerčuk. Za analitičke umove izazov je razumeti kako da postanu „bolji“ u samosvesti, radoznalosti ili empatiji- ili čak zašto je važno pokušati.

U ovoj mudroj i praktičnoj knjizi, Geri istražuje 12 ljudskih sastojaka koji su doveli do njegovog uspeha i sreće i pruža vežbe koje će vam pomoći da sami razvijete ove osobine. Takođe sa čitaocima deli šta je ta „polovina“ – taj emocionalni sastojak liderstva u kojem je najslabiji i ulaže najveći napor da se poboljša. Radeći kroz ideje i vežbe u knjizi, on vas uči kako da otkrijete svoje „polovine“ i nudi uvid u to kako ih ojačati.

Gerijeva tajna uspeha je korišćenje ovih dvanaest osobina u različitim smešama, u zavisnosti od situacije. Ali kako da znamo kada treba uravnotežiti strpljenje sa ambicijom? Poniznost sa ubeđenjem? Geri nudi primere iz stvarnog života koji uključuju uobičajene poslovne scenarije kako bi vam pokazao kako ih koristiti zajedno za optimalne rezultate.

Ova ikonoklasična knjiga će vam pomoći da oplemenite sastojke i poboljšate svoje liderske sposobnosti. Kada se primene u odgovarajućoj situaciji, ovi sastojci mogu pomoći liderima da dobiju promocije, zadrže osnovne zaposlenike, kreću se brže od konkurencije, pridobiju lojalnost kupaca i izgrade uspešne organizacije koje traju.

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2021.

190

Latinica

Mek

24 cm

A248097

9788663030718

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora