Kako da živite kao Mali princ

Kako da živite kao Mali princ

Stefan Garnije

Izdavač: Blum izdavaštvo

Žanr: Popularna psihologija

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 799,00 din

Cena i do: 647,19 din

Besplatna isporuka za korisnike

Dostupnost po knjižarama

Ako ste zavoleli Garnijeovu prvu knjigu Kako da živite kao mačka, a pouzdano znamo da jeste, vreme je da se pripremite i za novu poslasticu: čemu nas sve može naučiti Egziperijev Mali princ i koje to njegove mudrosti možemo primeniti na naš svakodnevni život.

Mali princ je inspirativna knjiga mitskih proporcija, to svi znamo. Ali šta zaista možemo da naučimo iz nje i da primenimo u našem svakodnevnom životu? Ova knjiga pruža odgovor: mnogo toga.

Ako se ponekad osećate usamljeno u sve hladnijem i užurbanom svetu, ako sve teže nalazite svoje mesto u njemu, uradite isto što i Mali Princ: pronađite dete koje spava u vama!

Nađite način da izbegnete ograničenja sveta odraslih i prihvatite pouke našeg vanvremenskog heroja, nađite svoj mir i budite ono što zaista jeste. Izvucite ono najbolje iz sveta koji vas okružuje, prepustite se svojim snovima i težnjama, uronite u najskrivenije kutke svoje ličnosti, iskoristite sopstvene potencijale i postanite najbolja verzija samoga sebe.

Nakon velikog bestselera Kako da živite kao mačka, Garnije nastavlja gde je stao, pa baš kao i Mali Princ, izvlači najlepše pouke i mudrosti tamo gde biste ih poslednje tražili.

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2021.

249

Latinica

Mek

20 cm

A248457

9788660700256

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora