Pregovarač-pobednik
Facebook Share Twitter Share

Pregovarač-pobednik

10%

10%

za 3

Cena: 1.076,90 din

Cena i do: 872,29 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

U vreme kada je uspeh imperativ (mnogo se priča o tome) i kada je isključivo vezan za novac (koji kao da postaje religija) sam termin uspeh kao da gubi smisao, i čak dobija negativnu konotaciju. Međutim, istinski uspeh nikad nije nešto negativno, on je težnja pojedinca da „seme“ koje je univerzum (Bog) posejao u njemu, izraste u predivnu opštekorisnu biljku. Težnja pojedinca da pomera granice i učini opšte dobro i korisne stvari za svoje okruženje, porodicu, sebe i društvo u celini.

Dakle, uspeh je mnogo više od uspona na društvenoj čestvici i količine novca koje je neko stekao. On je daleko širi i dublji pojam i u najboljem smislu ga i opisuje njegova definicija koja kaže: „Uspeh je progresivno ostvarivanje adatih ciljeva koji su u službi dobra.“ E tu je izazov! Mnogi ljudi nemanju jasno definisanje ciljeve i zato što mnogi ciljevi u sebi sadrže klicu negativnog, razarajućeg, pohlepnog i kontraproduktivnog!

Upravo knjiga Mapa uspeha želi da „sačuva dostojanstvo uspeha“ koje je zbog iskrivljene slike prilično poljuljano, a da pritom ponudi jedinstvenu, praktičnu, funkcionalnu a istovremeno jednostavnu metofologiju postavljanja ciljeva i dostinja uspeha.

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2021.

182

Latinica

Mek

20 cm

A248475

9788681020159

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora