Hoću da živim, da volim i da budem voljen

Hoću da živim, da volim i da budem voljen

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 1.320,00 din

Cena i do: 1.069,20 din

Besplatna isporuka za korisnike

Dostupnost po knjižarama

Ovaj artikal nije dostupan u knjižarama

„Zadovoljstvo mi je da predstavim knjigu koja se bavi prevazilaženjem trauma, knjigu koja je tek izašla iz štampe, u Nemačkoj (2021), a u Srbiji (mart 2022), što svedoči o potrebi i efikasnosti njene primene.

Cilj knjige jeste da pomogne ljudima da napuste raznovrsne i patološke strategije preživljavanja traume i da krenu putem dobrog života. Autor se bavi traumama ranog detinjstva koje su se infiltrirale u osećanje odbačenosti, a put iscelenja vidi u bezuslovnom prihvatanju sebe, u postupku kojim se bezuslovna ljubav koju očekujemo od majke, kao poželjni model odnosa prema nama, primeni na sebe. Knjiga svojim naslovm poručuje da je legitimno bezuslovno voleti sebe, da to nema veze s egoizmom, i da se mudrost postiže integracijom svih svojih delova u jedno veliko Hoću da živim, da volim i da budem voljen.“

Prof. dr Frnac Ruper (rođen 1957. godine) profesor je prihologije. Osnovao je Institut za dalje obrazovanje u sklopu njegove ordinacije za psihoterapiju u Minhenu. Njegova Identitetski orijentisana psihotrauma terapija (IoPT) razvijala se tokom tridesetogodišnjeg istraživačkog rada i rezultat je praktičnog iskustva. Ovaj visoko efikasni terapijski metod je do sada isložen u deset knjiga, koje su prevedene na dvanaest jezika. Autor je mežunarodno aktivan i održava veliki broj seminara, predavanja i organizuje dalja obrazovanja i važi za vodećeg i najpoznatijeg traumaterapeuta širom sveta.
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2022.

178

Ćirilica

Mek

21 cm

A252423

9788684111410

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora