Facebook Share Twitter Share

E, zabole me – Suptilna umetnost življenja – radna sveska

15%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 799,00 din

Cena i do: 611,24 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Pisac najprodavanije knjige popularne psihologije u Srbiji

Kako da u praksi još bolje živite dobar život, nasuprot onom što vam se preporučuje.

Od pisca najprodavanije knjige popularne psihologije u Srbiji u XXI veku, E, zabole me: suptilna umetnost življenja i bestselera Ma, sve je sje*ano: knjiga o nadi stiže nam interaktivna radna sveska zamišljena kao dopuna njegovim knjigama.

Naravno, uz svu Mansonovu oštrinu izraza i neponovljiv glas koji vam jasno daje do znanja šta je tupljenje a šta iskren govor, ova radna sveska nije dodatna obaveza „jednom dnevno“ ili „jednom nedeljno“. Možete da je koristite kad vam se prohte, u ritmu koji vam odgovara. A možda kažete u sebi: E, zabole me, i ostavite je na neko vreme, pa joj se vratite kad vam dođe.

Radna sveska je podeljena na pet odeljaka koji odražavaju glavne teme knjige E, zabole me i pruža vam praktične smernice kako da razrešite najdublja pitanja o emocijama koje vas opsedaju, vrednostima za koje se borite ali i svrsi zbog koje sve to radite. Uz vežbe koje vam nudi, pitanja na koja treba da odgovorite i sažete savete, Manson ima samo jedan cilj: da se izborite sa sobom za ono što je zaista važno u vašem životu, pokazujući vam kako su oni ključni trenuci – i tragični i komični – prilike za rast (a ponekad i samo za dobar smeh).

Ko je uživao u knjizi E, Zabole me: suptilna umetnost življenja ovde će pronaći nadgradnju, osveženje i ideje iz knjige pretvorene u konkretnu akciju. Ko je naišao prvo na radnu svesku, pa makar je samo otvorio, odmah će nabaviti i Mansonova dela jer istina i iskrenost su zarazne, a tu ni maske ne pomažu.

„Agresivan vodič za življenje s integritetom i nalaženje sreće na ponekad bolnim mestima. Ovo je majstorsko, filozofsko i praktično delo, puno kontraintuitivnih sugestija koje zaista pomažu. Dobro merilo kojim bi trebalo odmeravati priručnike o samousavršavanju.“
Kirkus Reviews
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

8. septembar 2022.

192

Latinica

Mek

16.5x24 cm

A259658

9788652145867

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora