Kraljevi Srbije-društvena igra sa kartama
Facebook Share Twitter Share

Kraljevi Srbije-društvena igra sa kartama

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 5.993,00 din

Cena i do: 4.854,33 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Smešteni u mračno srednjovekovno doba, društvena igra Kraljevi Srbije stavljaju vas u ulogu mladog plemića koji pokušava da se dokaže kao dostojan naslednik kraljevskog trona. Istražite nove zemlje, osvojite otkrivene teritorije, trgujte resursima i izaberite najbolje likove koji će vam pomoći da stvorite kraljevstvo vredno legende.

Kraljevi Srbije je izvanredna društvena igra za 2 do 4 igrača, uzrasta od 9 i više godina, koja kombinuje mehaniku konstruisanja sopstvenog špila sa istraživanjem područja, raspoređivanjem radnika i aukcijskim pristupom trgovine resursima.
Postavka igre je jednostavna a pravila se veoma lako uče.

Igra je kreirana imajući na umu princip minimalne složenosti maksimalne raznolikosti. To znači da se Kraljevi Srbije lako uče, ali pružaju mnoštvo različitih strategija za savladavanje igre.

Prema mišljenjnu psihologa igra pozitivno utiče na razvoj intelektualnih i socijalnih veština. Društvena igra Kraljevi Srbije je veoma lepo dizajnirana slikom ulje na platnu akademskog slikara Paje Jovanovića „Krunisanje cara Dušana“ i ilustrovana crtežima mlade umetnice Danijele Stajić što samoj igri daje jedinstven vizuelni identitet i čini je savršenim poklonom u svakoj prilici.

Kategorija:

Godina izdanja:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2022.

Ćirilica

Kutija

25 cm

A265236

9788691144791

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora