Noć knjige 9–11. jun 2023.

Feng Shui Ji Đing
Facebook Share Twitter Share

Feng Shui Ji Đing

20%

Cena u knjižarama: 3.080,00 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 2.464,00 din

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Kada je čovek u nedoumici oko bilo koje momentalne životne situacije, treba sam sa sobom da porazgovara kako bi došao do rešenja. Knjiga – praktični priručnik , Feng Shui Ji Đing u tim momentima, osobi može da bude od velike koristi. Kao što tajna kaže, da nama uvek neko nešto govori ali mi ne čujemo ili ne poslušamo… Ova knjiga može da vam bude instrument komunikacije kada treba da popričate sami sa sobom, sami sebi odredite sudbinski put, da pronađete rešenje i donesete ispravnu odluku.

Zemlja je telesno – Feng Shui.

Nebo je duhovno – Ji Đing.

Suština praktičnog priručnika za rad, Feng Shiui – Ji Đing jeste da osoba zna kako da se uskladi, ponaša, i šta da uradi u određenim situacijama. Svaku situaciju ili loš deo doma, osoba treba da pretvodi u pozitivno, uspešno i korisno a samim tim, sebe da aktivira da krene ispravanim, zdravim i uspešnim životni putem.

Osoba može da vlada svojim životom (energija doma) i svojom sudbinom (odluka) kroz upotrebu praktičnog priručnika Feng Shui Ji Đing.

Knjiga Feng Shui – Ji Đing ističe šta nam je u određenim okolnostima pametno uraditi, da li uopšte reagovati ili biti miran. Odluka se prepušta na odluku osobi. Kada je donese, događaji potpuno prestaju da budu u njenog kontroli. Osoba formuliše svoj problem kroz pitanje, baca novčiće, formira heksagram i dobija prikladan savet šta uraditi. Tog momenta, njena svest i posvest počinju da komuniciraju. 
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2023.

279

Latinica

Tvrd

21 cm

A267308

9788680386164

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora