Noć knjige 9–11. jun 2023.

Kako umom izlečiti telo
Facebook Share Twitter Share

Kako umom izlečiti telo

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 950,00 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 770,00 din

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

"Jadikovanje i kritikovanje drugih postalo je način života tolikom broju nas da više i ne primećujemo koliko to često činimo.

Revolucionarna knjiga Kako umom izlečiti telo Dejvida Hamiltona, objavljena pre 10 godina, u to vreme predstavljala je potpunu novinu u ovoj oblasti zbog tvrdnje potkrepljene brojnim dokazima da možemo koristiti moći svog uma i imaginacije da bismo stimulisali odbrambene snage svog tela u lečenju i borbi protiv različitih bolesti, bolova i zdravstvenih problema.

Drugo, jubilarno izdanje dopunjeno je najnovijim naučnim istraživanjima povezanosti uma i tela i sadrži naučne studije koje su rađene u poslednjih deset godina. Pored već postojećih priča iz stvarnog života, ljudi koji su se uspešno izlečili upotrebom vizualizacija, Hamilton je sproveo nova istraživanja koja su potvrdila uspešnost njegovih metoda.

Ove istinite priče uključuju oporavak od autoimunih bolesti, hroničnog umora, srčanih oboljenja, virusa, problema s vidom, sportskih povreda, pa čak i prehlade i gripa.

Čitaoci mogu pronaći i spisak vizualizacija za različita telesna (i neka mentalna) stanja, zasnovana na stvarnim primerima sa Hamiltonovih popularnih radionica, pa ih i sami mogu primeniti na svom putu ka ozdravljenju."
 
 

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2023.

239

Latinica

Mek

20 cm

A267478

9788661520457

Prosečna ocena

5

(0)
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0

Artikal nema komentare

Od istog autora