TRAŽI I DOBIĆEŠ

TRAŽI I DOBIĆEŠ

Džeri Hiks , Ester Hiks

Izdavač: Harmonija

Žanr: Popularna psihologija

+10%

za 3

10%

Redovna cena: 950,00 din

Sa popustom i do: 769,50 din (ušteda: 180,50 din)

Nema ničega što ne možete biti, raditi ili imati.

Ovo je knjiga o vašem ponovnom usklađivanju s energijom Izvora. Ona govori o vašem ponovnom buđenju u jasnovidosti, dobroti i snazi koje vas čine kao ličnost. Napisana je da bi vam pomogla da se svesno vratite spoznaji da ste slobodni i da ste to oduvek bili - i da ćete uvek biti slobodni da pravite sopstvene izbore.

U ovoj fascinantnoj knjizi Ester i Džeri Hiks predstavljaju učenje ne-fizičkog entiteta Abrahama, koje će vam pomoći da naučite kako da manifestujete svoje želje i živite radosnim i ispunjenim životom.

Uz pomoć Abrahama, shvatićete kako na vaše zdravlje, odnose s ljudima, finansijsko stanje i sva ostala područja života, utiču zakoni Univerzuma koji upravljaju vašom prostorno -vremenskom stvarnošću, i otkrićete moćne procese koji će vam omogućiti da se uskladite sa pozitivnim tokom svog života jer ste rođenjem stekli pravo na sve ono što je dobro.

Dobrobit je temelj ovog Univerzuma. Dobrobit je temelj svega što postoji. Ona teče prema vama i kroz vas. Potrebno je samo da joj dozvolite. Poput vazduha koji udišete, sve što je potrebno jeste da se otvorite, opustite i povučete je u svoje biće. Ova knjiga govori o svesnom dopuštanju da se prirodno povežete s bujicom dobrobiti. Njena svrha je da se prisetite ko ste zapravo, kako biste mogli da nastavite da kreirate svoje životno iskustvo na način na koji ste nameravali pre no što ste dospeli u ovo fizičko telo i u ovo veličanstveno iskustvo u kojem ste nameravali da u potpunosti izrazite svoju slobodu na beskrajne, radosne, stvaralačke načine.

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

Knjige

2019.

290

Latinica

Mek

150x230 mm

A209802

13. Avgust 2016

Ana A.

Ovo je prva knjiga Ester Hiks, autorke i motivacionog govornika, koja uz pomoć \"nefizičkog entiteta\" zvanog Abraham, piše knjige i održava seminare širom sveta na kojima odgovara na različita pitanja učesnika. U ovoj knjizi pronaći ćete načine na koje da privučete izobilje novca, zdravlja, ljubavi, radosti i sreće u svoj život, koje ste do sada nesvesno odbijali. NEVEROVATNO UČENjE, mudre reči, mudre reči, korisni saveti i poučni primeri drugih su sadržaj knjige. Od srca preporučujem pre svega ovu knjigu, a zatim i ostale knjige istih autora (Ester i Abrahama) ako kroz život idete \"kubureći\" sa novcem tj. ako je i kod vas prisutan nedostatak novca, ljubavi i životne radosti, kao što je i kod mene bio slučaj! Ja sam knjigu otkrila pre nekog vremena i život mi se promenio u potpunosti na bolje!Nikada nisam bila srećnija!!! :-) Sve preporuke!

29. Mart 2019

Snezana L.

Izuzetno dobar vodic kroz zakon privlacenja. Iz mog ugla je predvidjena za vise od jednog citanja.

Artikli na akciji

855,00 din 769,50 din

899,00 din 728,19 din

799,00 din 611,24 din

2.553,00 din

2.108,93 din

Ušteda: 444,07 din

Od istog autora