Igra anđela
Facebook Share Twitter Share

Igra anđela

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 1.375,00 din

Cena i do: 1.113,75 din

Cena na sajtu sa popustom i do: 1.114,00 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 2.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Ovaj artikal nije dostupan u knjižarama

"IGRA ANĐELA JE ROMAN KAKAV DO SADA NIJE NAPISAN!
IGRA ANĐELA je priča o kneginji Milici. Jedinoj ženi koja je vladala Srbijom u deset vekova njene istorije.
IGRA ANĐELA je svedočanstvo o borbi žene da opstane uprkos svemu. Da sačuva svojoj deci očevinu. I njih same. Da veliki poraz pretvori u pobedu.
IGRA ANĐELA je knjiga dokaza o trijumfu života nad smrću. Opstajanja nad propadanjem. O mudrosti i snazi u vreme slabosti i sunovrata.
A nad Milicom je, kao i nad svakim čovekom, bdeo njen Anćeo Čuvar. I Serafimi: Mihailo. Gavrilo. Rafailo. Salatilo. Egudilo. Urilo. Varahilo. Sada nam otkrivaju potresnu i uzbudljivu sagu njenog života. Istinitu, a nalik na bajku.
Kako anćeli, kao Božiji poslušnici, utiču na naše živote? Kako nam se javljaju u svakodnevici i snovima? Šta je slobodna volja? Da li je uopšte ima? Šta nam je u životu dato unapred, šta odrećeno? Šta, kada i kako možemo da biramo? I gde su granice naših izbora?
Da li čovek bira? Ili se pokorava? Da li je ono što mu na izbor liči u stvari samo IGRA ANĐELA?"

Kategorija:

Godina izdanja:

ISBN:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

Knjige

2006

86-84559-86-X

166

Ćirilica

Meki

A5

A016928

Prosečna ocena

5

(5)
5
5
4
0
3
0
2
0
1
0

31. maj 2021.

Ana

Predivna knjiga,za svaku preporuku. Dokaz da bez Božije volje i Božijeg blagoslova čovek ne može dobro da očekuje ni za svoj narod, ni za sebe a ni za svoje bližnje.

26. avgust 2020.

Srebrics

100 puta preporučujem. Saznala sam iz vaše knjige sve ono što je trebalo u školi da učim, a nisam.

25. januar 2017.

Aleksandra D.

U svakom pogledu izuzetna knjiga. Dok je čitate uopšte nemate osećaj da je napisao savremeni pisac. Neverovatno inspirativna, očaravajuća... ma, apsolutno predivna...

22. januar 2015.

milena milena

Читам књигу и имам утисак да гледам 6D филм. Књига је више него феноменална! Одлични описи, одличне теме за размишљање. Ко смо ми у ствари? Колико можемо утицати на сопствене животе? Пуно се може научити о нашој историји. Многе ствари постају јасније. Књига за сваку препоруку!!

16. februar 2010.

Verica Palibrk

Požrtvovanost, strepnja, posvećenost carice Milice deci, porodici i državi u jednom teškom vremenu. Roman je prožet ljubavlju, nadama, sudbinskim događajima carice Milice i cara Lazara. Opisuje i jedno značajno razdoblje srpske istorije. Nadahnuto ljubavlju i lepotom baš kao i sve što izlazi iz pera ove autorke.

Od istog autora