Od prvog obroka do školske užine: vodič kroz dečju ishranu
Facebook Share Twitter Share

Od prvog obroka do školske užine: vodič kroz dečju ishranu

10%

10%

za 3

Cena: 900,00 din

Cena i do: 729,00 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Vodič kroz dečju ishranu, koji će vam pomoći da odaberete zdravu hranu za vaše odojče i dete. Od vas zavisi da li će vaša beba da zdravo započne život. Njoj je hrana potrebna za rast i razvoj, da bi mirno spavala i bila zadovoljna. 200 recepata.

Podizanje dece je veliko zadovoljstvo, ali i velika obaveza. Međutim, nema većeg zadovoljstva od spremanja hrane za vašeg mališana. Od vas zavisi da li će vaša beba da zdravo započne život. Njoj je hrana potrebna za rast i razvoj, da bi mirno spavala i bila zadovoljna.

Ovaj vodič će vam pomoći da odaberete zdravu hranu za vaše odojče i dete.

Važnost ishrane u pedijatriji je porasla poslednjih decenija. To je rezultat istraživanja koja su pomogla da se definišu specifične potrebe odojčadi i male dece kako bi se postigao njihov optimalan rast i razvoj, ali i preveniralo ispoljavanje bolesti izazvanih ishranom, u kasnijem dobu.

Ovaj priručnik predstavlja jednostavan pokušaj zdrave ishrane. Bitno je da taj proces započnete već sa ishranom vašeg odojčeta, jer ćete ga tako podsticati na pozitivne nutritiv-ne navike.

Poslednjih decenija je pojava gojaznosti u dečjem uzrastu uzela maha. Nažalost, sem genetskih faktora, sve češće je uzrokovana lošim navikama u ishrani, počev od neadekvatnog uvođenja nemlečne ishrane u doba odojčeta, nekritične upotrebe slatkiša i grickalica, pa do nedovoljne fizičke aktivnosti.

Priručnik vas upućuje na pripremanje zdravih obroka za mališane i celu porodicu. On vam pokazuje kako da naučite decu zdravim navikama u ishrani i preporučuje jednostavne recepte prilagođene njihovom uzrastu. 9. izdanje

Kategorija:

Godina izdanja:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

2016.

169

Latinica

Mek

24 cm

A185224

9788691828905

Prosečna ocena

5

(1)
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

02. april 2023.

caca

Ja sam svoje dete odgajila po ovoj knjizi... zahvalna gospodji Jasminki na vrlo praktičnim i lepo objašnjenim stvarima! Pravi vodič, sa divnim receptima. Nigde nisam srela nista slično sto moze pomoci mamama kao vodič oko ishrane deteta. Ja sam od jedne mame dobila preporuku i nisam se pokajala. Sve pohvale! Hvala jos jednom za ovako divnu knjigu!!!