Facebook Share Twitter Share

Ko će suze da briše kad te ne bude

10%

10%

za 3

Cena u knjižarama: 899,00 din

Cena i do: 728,19 din

Besplatna isporuka za porudžbine iznad 3.000 dinara

*Popusti ne važi za artikle iz kategorija udžbenici, muzika, film i video igre

Dostupnost po knjižarama

Cenim to što ste se odlučili za ovu knjigu. To pokazuje da ste odlučili da živite smislenije, srećnije i ispunjenije, da se rukovodite izborima, a ne slučajnostima, da živite po svom nahođenju, a ne onako kako je unapred određeno. Čestitam vam na tome.

Nakon što sam napisao dve prethodne knjige iz serije Kaluđer koji je prodao svoj ferari, primio sam bezbroj pisama od čitalaca čiji se život izmenio zahvaljujući mudorsti koju su u njima pronašli. Komentari ovih ljudi su me inspirisali i podstakli. Pisma koja sam primio su me ohrabrila da sve ono što sam naučio o umetnosti življenja pretočim u niz lekcija o životu. Na taj način sam ono najbolje što mogu da ponudim pretvorio u knjigu koja će, nadam se, izmeniti vaš život.

Sve što sam imao da kažem rečeno je od srca i u nadi da ćete ne samo pronaći mudrost u ovim rečima, već je i primeniti da biste postigli trajan uspeh u svim oblastima života. Iskušenja kroz koja sam prošao su me naučila da nije dovoljno znati šta treba preduzeti – moramo to znanje primeniti da bismo živeli onako kako želimo.
Dok budete listali stranice treće knjige u seriji Kaluđer koji je prodao svoj ferari, nadam se da ćete u njoj otkriti mudrost koja će obogatiti vaš profesionalni, lični i duhovni život. Molim vas da mi pišete, šaljete mejlove ili posetite neki od mojih seminara kako biste nam preneli svoja iskustva. Daću sve od sebe da lično odgovorim na vaša pisma. Želim vam mir, prosperitet i sreću u životu koji ćete posvetiti potrazi za smislom.

Kategorija:

ISBN:

Broj strana:

Pismo:

Povez:

Format:

nav-id:

bar-kod:

Knjige

9788678044472

208

Latinica

Mek

13.5x20 cm

A007984

9788678044472

Prosečna ocena

5

(1)
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

15. septembar 2015.

Una Milin

Fenomenalna knjiga, donosi nadahnuce i entuzijazam, preporucujem je svima kojima je potreban podstrek da promene svoj zivot, i nauce da budu zahvalni na svemu sto imaju. Jednostavno napisana, u formi kratkih saveta, nije klasicna popularna psihologija, vec mnogo vise od toga. Da naslov nije malo morbidan, bila bi savrsena za poklon svima, ali i ovako moze da prodje jer naslov nema mnogo veze sa sadrzajem :)

Od istog autora